Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вільхівці» здолали чемпіона області
19:42
«Вільхівці» здолали чемпіона області
Підопічні Михайла Цірика у Поляні мали більше фарту.

Підопічні Михайла Цірика у Поляні мали більше фарту.

Протистояння срібного призера першості (Східна зона) та чемпіона краю (вища ліга) – центральний поєдинок ¼ фіналу кубка. Нагадаємо, минулорічна «Поляна» ще й чинний володар цього престижного трофею. Проте сьогодні Іван Дрогобецький основний акцент зробив на молодь, а «Вільхівці» більш досвідчені. Себто, у нашому випадку, «бабка надвоє гадала».

Усе ж першими відкрити рахунок нагоду мали гості на 17 хвилині. Подачу головою замикав Михайло Матяш. М’яч летить вище воріт. На 22 ледь не зіграло правило бумерангу. Віч-на-віч з голкіпером «Вільхівців» виходить Василь Попович. Страж воріт – переможець дуелі. Ще через дві хвилини на побачення було запрошено воротаря «Поляни». Анатолій Гаврилешко поспішив з ударом, а чомусь не пішов обігрувати кіпера.

На 25 подачу зі стандарту замикає кращий бомбардир минулорічної Свалявської районної першості Євген Лепеш. Точності забракло. Далі транжирить момент Сергій Сокач. Останній добряче потрусив поперечину. І ось, як згодом виявилось, завершальну в матчі крапку на 35 хвилині ставить Михайло Матяш. Він головою переправив м’яч у сітку господарів після подачі досвідченого Апіяна. На 46 Віктор Ганчич з кількох метрів не влучає у ворота. Під ендшпіль першого тайму на висоті досвідчений кіпер полянців Семен Головнич. У власному штрафному він без особливих труднощів розібрався з двома гравцями групи атаки.

У другому таймі «Поляна» ну змушена була принаймні вирвати нічию. Тільки Лепеш двічі міг відзначитись. Спочатку на 50 хвилині він замикав головою подачі з 5 метрів. А на 70 Євген не реалізовує вихід один в один. Як підсумок, усе вирішиться за тиждень у Вільхівцях. Та «Поляні» там буде дуже не просто…


Арбітр - Козик Я.
Асистенти - Грубінка І., Маточка М.
Делегат матчу - Дем’яненко В.

400 глядачів

ФК «Поляна» – ФК «Вільхівці» – 0:1

Гол: Матяш – 33 хв.

Попередження: Фіцай (ФК «Вільхівці») – 35 хв., Якуб – 45 хв., Чубірка – 79 хв. (ФК «Поляна»)

Віталій Біровчак

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1118 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: