Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Вилок-2" переможець турнірі з міні-футболу на Виноградівщині
22:09
"Вилок-2" переможець турнірі з міні-футболу на Виноградівщині
Ігри проводилися у залі спорткомплексу «Тиса» села Пийтерфолво.

У чотирьох підгрупах за кубок турніру тут боролися 15 команд. Нагородами для переможця та призерів стали кубок, медалі та футзальні м’ячі.

Після відбору у групах до півфінальної четвірки пробилися команди Пийтерфолво, Вилок-2, «Тиса» Виноградів та Велика Копаня. 

Як і очікувалося, найбільш напруженим і видовищним виявився поєдинок між виноградівськими та копанськими футболістами. Гра між цими командами на майданчику завершилася з рахунком 2:2, тож переможця довелося визначати шляхом пробиття пенальті. Більш влучними були гравці В.Копані. 

Це забезпечило їм участь у фіналі, але тільки друге місце в змаганнях. Бо у завершальному поєдинку підопічних Михайла Фурика несподівано, з рахунком 4:1, розгромила друга команда Вилока. Вона й стала переможцем турніру. 

"В аналогічному турнірі юнаків до 18 років, що також проходив на спорткомплексі «Тиса», перемогла команда з Королева,- повідомив голова районної федерації футболу Йосип Гевеші.- Друге та третє місця посіли відповідно команди Олешника та Виноградова". 

Варто також зазначити, що це вже не перші футбольні змагання цього року на Виноградівщині. Дещо раніше тут пройшов і турнір серед ветеранів від сорока років і старших. Володарем кубка у цьому спортивному суперництві стала команда «Тиса» із села Чорнотисово.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: