Головна » Усі публікації » у світі » Виноградівці беруть срібло на турнірі у Будапешті (ФОТО)
12:31
Виноградівці беруть срібло на турнірі у Будапешті (ФОТО)
Команда "JJ-Україна" з Виноградова виборола срібні медалі на міжнародному турнірі з міні-футболу в Угорщині.

Команда "JJ-Україна" з Виноградова виборола срібні медалі на міжнародному турнірі з міні-футболу в Угорщині.

У Будапешті пройшов традиційний новорічний турнір з міні-футболу. Вперше участь у ньому взяла виноградівська команда "JJ-Україна". А всього учасників цих престижних міжнародних змагань було 38. Окрім угорських, за призи турніру боролися команди зі Словаччини, Чехії, Росії та України.

Виноградівський чемпіон міста провів вісім ігор, з яких шість закінчив перемогою, нічию розміняв з Уйпештом і в фіналі з рахунком 2:5 поступився команді футбольної академії Ференца Пушкаша.

- Найважче нам дався вихід до півфіналу,- поділився думками про турнір капітан JJ-клубу Олег Більда.- На цій стадії доводити свою перевагу довелося у серії пенальті. Допомогла не тільки фортуна, але й наш голкіпер, який твердо стояв на брамі.

Відмінну гру Едгара Молдована відзначили й організатори міжнародних змагань, вони нагородили його спеціальним призом кращого воротаря.

Друге місце в новорічному турнірі Будапешта – достойний початок нового спортивного року для команди JJ-клубу, яка вже має титул минулорічного чемпіона міста і володаря суперкубка з міні-футболу.








Категорія: у світі | Переглядів: 790 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: