Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці мінімально переграли "Мункач" (ВІДЕО)
20:53
Виноградівці мінімально переграли "Мункач" (ВІДЕО)
Цей двобій став справжньою окрасою 19-го туру.

Виноградівці мінімально переграли За вщент заповненого стадіону, на трибунах «Юності» перебували біля двох тисяч уболівальників, які шалено підтримували місцевий «Севлюш».

Незважаючи на фактор виїзного поля – гості розпочали жвавіше за виноградівців, які в цьому матчі грали без свого лідера Юрія Чонки, який відбував дискваліфікацію. Ще напередодні цієї зустрічі з’явилася інформація, що лави «Севлюша» поповнив екс-гравець донецького «Шахтаря», маріупольського «Іллічівця» та ужгородської «Говерли» Адріан Пуканич, та сьогодні його на полі не було.

В складі «Мункача» дуже ефективно працював дует хавбеків – Великий-Апостолюк, які постійно здійснювали  флангові проходи, які завершувалися передачами в карний майданчик або ударами. Проте чи не перша атака господарів стала голева – з центральної зони виноградівці переводять м’яч на правий фланг, де швидкий Остафійчук вривається в штрафний майданчик мукачівців і точно пробиває в дальній кут – 1:0.

Мукачівці не знітилися і вже через дві хвилини створили перспективну атаку. Апостолюк пройшов лівим краєм зблизився до воріт і вирішив пробивати в ближній кут, хоча, якби віддав на вільного партнера Качура було б значно гостріше – а так м’яч влучив у зовнішній бік сітки воріт. В першій двадцятихвилинці мукачівці організували потужний натиск на володіння господарів. На 10-й хвилині на ударну позицію виходив Апостолюк, Владислав пробиває та воротар господарів відбиває м’яч. Метрів із 25 з центральної зони пробиває Великий – значно вище. Нападник Іван Качур виходив на оперативний простір та в останній момент захисники завадили завдати влучного удару. Та виправив партнерів Валентин Великий, на 14-й хвилині після чергової розгорнутої атаки Валентин отримав м’яч, змістився в центр поля, розхитав захисника і підкрутив м’яч точно в дев’ятку – 1:1.

Друга половина матчу також вийшла насиченою на моменти. Й розпочали його мукачівці з голу. Іван Качур на швидкості вривається в штрафний майданчик господарів зближається з кіпером – накочує м’яч на Великого, який забиває в пусті ворота. Та лайнсмен Валерій Шкура піднімає прапорець – арбітр гол не зараховує, фіксує офсайд.  Далі виноградівці зуміли відсунути гру від своїх воріт і самі створили кілька гострих моментів.

Одна з атак принесла результат підопічним Івана Білака – на 52-й хвилині діагональ з центральної зони підхопив на правому краї Олександр Розман, який по краю вривається в штрафний майданчик і точно пробиває в дальній кут воріт – 2:1.

Дьордь Короловській вирішив внести певні кадрові ротації, випускає на поле Олексія-Павла Шведюка, а згодом Михайла Хміля. За цей відрізок часу хороші можливості відновити статус-кво мав Іван Качур . В одному моменті він на долі секунди ледь не випередив воротаря «Севлюша», а той викопнувши м’яча організував стрімку атаку для своєї команди, вивівши віч-на-віч з воротарем Золтаном Сільваші нападника Дениса Ребрика, та на щастя,  той пробив над поперечиною. Ще один супер-момент зрівняти результат був у Івана Качура. Апостолюк пройшов правим краєм накотив на Івана, а той вирішив пробивати сходу, на жаль, м’яч зрізався  й удар не вийшов.

Тож практично, за ігрової переваги «Мункач» зазнає поразки.


Арбітр – Михайло Митровський (Ужгород);
Асистенти арбітра: Валерій Шкура, Ілля Вовчанський (Ужгород)

Стадіон «Юність» м.Виноградів. Глядачів: 1800

ФК «Севлюш» (Виноградів) – «Мункач» (Мукачево) – 2:1 (1:1)

Голи: Остафійчук 5, Розман 52 – Великий 14

«Севлюш»: Гринишин, Вайда, Міца (Гобона 89), Шопота, Ломага, Ребрик, Остафійчук (Ковня 77), Чейпеш, Мешко, Розман (Жуков 85), Вашкеба.
Запасні: Ляхович, Козар

«Мункач»: Сільваші, Великий, Кундрик, Трухан, Міклош (Дан 90), Когутка, Трачук, Русин (Шведюк 66), Хоменко (Хміль 75), Апостолюк, Качур.
Запасні: Франчук, Дядюк.
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК "Севлюш" Вконтакте
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1486 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: