Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Виноградівці в товарняку програють "Металісту 1925" (ФОТО, ВІДЕО)
21:25
Виноградівці в товарняку програють "Металісту 1925" (ФОТО, ВІДЕО)
Сьогодні "Металіст 1925" провів черговий, третій спаринг на навчально-тренувальному зборі проти "Севлюша" з Виноградова.

Виноградівці в товарняку програють
Сьогодні "Металіст 1925" провів черговий, третій спаринг на навчально-тренувальному зборі в Ужгороді. Суперником був віце-чемпіон Закарпатської області, фіналіст Кубка і володар Суперкубка краю - "Севлюш" з Виноградова.

Якщо вчора, проти "Мункача", Олександр Призетко дав себе проявити номінально другому складу, то сьогодні з перших хвилин з'явилися всі ті, хто починав поєдинок проти "Буковини". Зміна лише одне - замість Нерубенко зі старту вийшов Скотаренко. Відзначимо, що Нерубенко і Єрмоленко в минулій грі участь не прийняли, так як на вчорашньому вечірньому занятті отримали невеликі пошкодження.
 
Харків'яни володіли відчутною перевагою, не тільки більше контролюючи м'яч, але і постійно створюючи загрози біля воріт "Севлюша". Суперник відповідав небезпечними контрвипадами і, справедливості заради треба відзначити, що в кількох моментах просто наших футболістів прощав.

За рахунком перший тайм виявився рівним. Спочатку Країв скористався прострілом Процевського і рахунок в матчі відкрив, а потім Василь Ковтун з лінії штрафного зняв "павутину" з воріт Федака.

Куди більше подій було в другій 45-хвилинці, головною дійовою особою якої став півзахисник Олег Синиця. Спершу він заробив одинадцятиметровий, проте переграти воротаря суперника не зміг, пославши м'яч поруч зі штангою. Реабілітувався Олег лише через чотири хвилини, коли добив м'яч у сітку після удару в штангу Добаріна.

Поки виноградівці приходили в себе, Синиця оформив дубль. Після відмінної передачі врозріз від Краєва 10-й номер "жовто-синіх" обіграв воротаря і послав м'яч у порожні ворота.
 
У четвер і п'ятницю "Металіст 1925" буде працювати в звичному режимі дворазових тренувань, а в суботу зіграє четвертий спаринг на цьому зборі проти чемпіона і володаря Кубка області - ФК "Ужгород".

 
15 березня 2017 р Нижнє Солотвино. Тренувальне поле СКК "Термал Стар". Початок матчу о 15:00. + 8 ° C
 
Арбітр - Сергій Ралюченко
 
"Металіст 1925" - "Севлюш" 3:1
 
Голи: Країв 17, Синиця 64, 68 - Ковтун 36
 
"Металіст 1925" (футболки жовті): Федак, Процевський, Сидоренко (Цвіренко 46), Литвяк (Маслов 46), Ємельянов (Коваленко 69), Ралюченко, Пивоваров (Безродний 46), Синиця (Кателін 71), Країв (Дехтяренко 73) , Давидов (к) (Пец 75), Скотаренко (Добарін 46)
Запас: Коверя, Дьяков, Кузьмін, Романов
Головний тренер - Олександр Призетко
 
"Севлюш" (футболки темно-сірі): Гринишин, Ломага, Микуляк, Чумак, Вайда, Бандурович, Ковтун, Реплюк (к), Мешко, Луця, Чедрик
На заміну виходили: Славік, Вашкеба, Жуков, Котляр, Орос, Ковня, Дудаш
Головний тренер - Іван Білак
 
На 60-й хвилині Синиця не реалізував пенальті (мимо)
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1438 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: