Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці вдруге переграють Іршавців
10:52
Виноградівці вдруге переграють Іршавців
У матчі 18-го туру Вищої ліги, ФК «Севлюш» на виїзді здолав ФК «Бужору».

Виноградівці вдруге переграють Іршавців Враховуючи турнірне положення та завдання команди «Севлюш» на сезон, втрата очок у матчі з передостанньою командою чемпіонату стала б сенсацією. Але виноградівці у кількох турах поспіль виглядають впевнено, поступившись хіба «Минаю».

Свою силу гості продемонстрували вже на 2-ій хвилині. Під час однієї з атак, м'яч у центрі поля перед самісіньким штрафним майданчиком отримав Чейпеш. Той, прийнявши м'яч, з місця відправив круглого у лівий кут воріт. 0:1.

Швидким голом натиск виноградівців не припинився. Гості впевнено володіли м'ячем, і неквапливо шукали можливості прорвати оборонні редути іршавської команди. На 15-ій хвилині рахунок міг подвоїти Ребрик. Після навісу з лівого флангу Денис головою спробував відправити м'яч у ворота. Та кіпер на м'яч зреагував вчасно. Кілька хвилин потому нагоду забити мав Розман, але і його удар з меж карної площі пройшовся над поперечиною. На 20-ій хвилині непогано з далекої відстані підкрутив м'яч Чейпеш. Та м'яч у видовищному стрибку кіпер перевів на кутовий.

Таким чином іршавцям вдалося відбитися від суцільних атак гостей у першому таймі. Кілька нагод організували і господарі. Але завершальні удари були дуже невдалими.

Друга 45-хвилинка – також за гостями. Щоправда цього разу свої нагоди виноградівці реалізували. На 51-ій хвилині Чонка з м'ячем самотужки пройшов правим флангом та увірвався до штрафної площі. Підійшовши майже впритул до воротаря той без труднощів переграв воротаря відправивши м'яч у верхній лівий кут воріт. 0:2.  

На 65-ій хвилині гри, гості забили атакуючи вже ліворуч. Після прострілу Ребрика з лівого флангу на м'яч вийшов Розман. Той щосили пробив з 11-метрової відмітки. 0:3.

Такий рахунок виноградівцям певно видався комфортним, бо ініціативу на полі потроху почали перебирати господарі. Вони спромоглися організувати кілька небезпечних атак. Спершу Мицак на 75-ій хвилині міг забити після пострілу з 30-ти метрів, але м'яч пройшов зовсім поруч зі стійкою. Далі відзначитись міг і Томич. Але на його удар з лінії штрафної майстерно зреагував кіпер. На 80-ій хвилині господарям навіть вдалося розмочити рахунок. Після виконання стандарту майже з центра поля, м'яч головою з лінії штрафного майданчика у ворота відправив Глеба. 1:3.

Та вже 5 хвилин потому виноградівцям вдалося забити і вчетверте. Після удару по воротах Розмана м'яч влучив у стійку. На добивання з глибини вибіг Ребрик, який точним ударом влучив у сітку воріт. 1:4.

Після голу у центрі поля виникли сутички. Вболівальники з трибуни навіть кинули пляшку у бік асистента арбітра. На щастя ніхто не постраждав, але вболівальників на трибунах вже заспокоювали правоохоронці. Далі до кінця гри рахунок залишився незмінним. 1:4. ФК «Севлюш» продовжує утримувати другу сходинку у турнірній таблиці.
 

Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Денис Дудаш, Олександр Бодня
4-ий арбітр – Богдан Павлюкович
Делегат – Георгій Жбора

ФК «Бужора» (Іршава) - ФК «Севлюш» (Виноградів) 1:4

Голи: Глеба, 80’ – Чейпеш, 2’, Чонка, 51’, Остафійчук, 65’, Ребрик, 85’.

ФК «Бужора»: Ільницький М., Кормош, Варга, Сухан, Мицак, Ільницький І., Бізіля, Глеба, Корпош (Ільницький В.), Томич, Ігнатишин;
Запасні: Совтах, Довгінко, Химинець, Головчак;

ФК «Севлюш»: Гринишин (Козар, 88’), Ломага, Шопота, Міца, Вайда (Жуков, 81’), Остафійчук (Ляхович, 87’), Чонка, Мешко, Чейпеш, Розман (Віщак, 83’), Ребрик;
Запасні: Гобона, Жуков, Ковня;
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: