Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівці влаштували "Минаю" розгром (ФОТО)
21:24
Виноградівці влаштували "Минаю" розгром (ФОТО)
Забивши в кожному з таймів по два голи підопічні Білака святкували впевнену перемогу.

Виноградівці влаштували Буквально перед матчем пройшов дощ. Поле стадіону у Петрові було близьким до ідеалу, трибуни заповнені. Тож командам не залишалось нічого, як показати свій найкращий футбол. Справились із цим завданням лише номінальні господарі, які вийшли у новій формі фірми Макрон, ідентичній до форми ФК «Ужгород».   

У гостей перед стартом гри відбулась заміна воротаря, через отриману раніше травму Погоріляк не зміг взяти участь у поєдинку. Також були відсутні Чедрик, Лобода, Зубанич та Дзюбенко. Севлюшці з самого початку задали високий темп гри, з націленістю на ворота. Вже в перші хвилині після подачі зліва Чонка у падінні пробиває, але повз ворота. 

Після подач з флангів небезпечно пробивали головою Остафійчук та Ребрик, але їм бракувало точності. На 28-ій хвилині Ребрик з лівого краю штрафної зблизився з воротами, обійшов Чумака і прострілив вздовж воріт, де на дальню стійку набіг Ломага і пробив у пустий кут воріт. Хмельовський рятуючи ворота зіткнувся із захисником і отримав розсічення.

Футболісти Минаю вперше потурбували Гринишина лише в середині тайму. Багрій відкинув Мирончуку і той потужно пробив з 22 метрів, але по центру, тож кіпер забрав.

Гра проходила на зустрічних курсах, та крім почергового володіння м’ячем моменти виникали лише біля одних воріт.  

Чонка обігрався з Вашкебою у стінку, увійшов у штрафну, але був збитий Чумаком. Арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Ребрик вміло виконав вирок. 2:0.  

В другому таймі Минай частіше просувався вперед, але без ударів у рамку. Господарі не цуралися користуватись помилками суперника. Чонка здійснив перехват і пасом знайшов руку Чумака перед штрафною. Сам Юрій і пробив стандарт з 18 метрів, м’яч просвистів над дальньою дев'яткою. Гостро пробивав Вайда з 22 метрів, кіпер з другої спроби забрав. Чонка вивів Мешка на одного воротаря та Хмельовський відбив удар.

Гості заробляли багато стандартних положень, в одному з яких Микуляк подав, а Чумак пробив головою трохи вище перекладини. Захист біло-чорних грав дуже компактно, не даючи вільних зон і добре граючи на підборах.

Виноградівці за допомогою Чонки кружляли над штрафною суперника. На 85-ій хвилині плеймейкер господарів прострілив, а Мудра на дальній пробив і м’яч від перекладини, разом з воротарем зайшов у ворота. 3:0.  

Микуляк з штрафного з 22 метрів пробив під перекладину, але Гринишин впіймав. Під завершення гри Вашкеба здійснив перехоплення на чужій половині поля, Чонка підібрав круглого, на дриблінгу пройшов Вагіна, поклав на землю воротаря і технічно закинув шкіряного у сітку воріт. 4:0.

Севлюш бере реванш за поразку у Зимовій першості і радує місцеву публіку яскравою грою. Минай не зміг зупинити основну ударну силу виноградівців і показав слабку гру в атаці. 


Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Томаш Бабич, Сергій Боднар
Делегат матчу – Володимир Кочетов
 
с. Петрово, стадіон «Тиса», глядачів 400
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 4:0

Голи: Ломага, 28, Ребрик, 39 (з пен.), Мудра, 85, Чонка, 90.

Севлюш: Віталій Гринишин, Дмитро Жуков, Олексій Остафійчук, Себастіян Шопота, Юрій Чонка, Артур Вайда, Андрій Ломага, Віталій Чейпеш, Юрій Мешко, Василь Вашкеба, Денис Ребрик.
Запасні: Василь Козар, Богдан Котляр, Іван Чізмар, Ерік Віщак, Борис Ковня, Мирослав Мудра.
Тренер – Іван Білак.

Минай: Владислав Хмельовський, Андріан Бабич, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Едуард Дзьоба, Ігор Вагін, Едуард Нергеш, Владислав Микуляк, Євген Мирончук, Олександр Назаренко, Костянтин Багрій.
Запасні: Юрій Погоріляк, Сергій Сидоренко, Владислав Варцаба, Євген Костик, Михайло Дудаш.
Тренер – Микола Гібалюк.  

Попередження: Шопота, 25, Ломага, 44, Жуков, 71, Вашкеба, 78
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1593 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: