Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Виноградівське «побиття» «Бужори»
16:32
​Виноградівське «побиття» «Бужори»
До Пийтерфолво, де нині проводить домашні матчі виноградівський «Севлюш» завітала іршавська «Бужора».

​Виноградівське «побиття» «Бужори» Іршавчани в попередніх матчах ще не мають жодної вікторії, а одного разу й взагалі проігнорували тур, не поїхавши в гості до «Минаю», тож останнє місце в турнірній таблиці – закономірний результат її виступів. Однак, гості в цьому матчі хотіли показати зуби й створити сенсацію.

У перші 18-ть хвилин поєдинку підопічні Дякулича і не думали про чужу половину, однак швидке перехоплення біля власного майданчика переросло у голеву контратаку. М’яч у центрі поля отримав Юрій Брич, той далі розвернув атаку на правий фланг, де на всіх парах до воріт Гринишина понісся Іван Ільницький, який другим дотиком філігранно закидує «кулю» за комірець воротаря «Севлюша» – 0:1. Досить несподіваний початок зустрічі.

Але як виявилося пропущений гол подіяв як холодний душ на господарів і вони наче роздратовані оси понеслися на володіння Ігнатишина. Двічі небезпечно ударною лівою пробивав майстер ударів виноградівців Юрій Чонка – в одному випадку надійно зігав воротар, а після виконання стандарту м’яч лише лизнув поперечину іршавських воріт і вилетів за межі поля.

Але так тривало до 41 хвилини – з цього часу за три хвилини господарі змогли забити три голи в ворота іршавчан. Такій скорострільності могли б позаздрити й досвідчені футзалісти. Спочатку на добиванні, після кутового в дотик після відскоку забиває Василь Вашкеба. Через одну хвилину правою, наче хокейною ключкою під дальню стійку закрутив м’яч Юрій Чонка, а завершив першу половину матчу штрафний на 44-й хвилині у виконанні Мирослава Мудри, який перекинув стінку з гравців суперника у ближній кут – воротар хоч і зачепив м’яч, однак відбити його так і не зміг.

Друга половина зустрічі не пішла на користь «Бужорі» чи то гості як слід не налаштувалися, або ж більш молодші футболісти «Севлюша» просто перебігали вікових гравців іршавської команди, бо практично кожна третя атака ставала ледь чи не голевою. Особливо активно в господарів працювали фланги, де швидкі Мешко та Мудра проходили оборонні редути суперника наче ніж крізь масло.

На 52-й хвилині Мудра виводить на ударну позицію Дениса Ребрика, той пробиває у дальній кут – поруч зі стійкою. А через три хвилини все той же Мудра знову віддає чудову передачу на Артура Вайду, той вже не залишає жодних шансів кіперу гостей – вражаючи дальній кут воріт. Іршавчани взагалі збилися докупи й навіть певні ротації складу до яких вдався Олександр Дякулич не змінили ситуацію на краще.

На 71-й хвилині Ребрик по центру проривається в штрафний майданчик гостей, виходить віч-на-віч з воротарем і пробиває повз ворота. Та вже через хвилину Денис реабілітувався вдало замкнувши головою передачу партнерів – 5:1.

На 88-й хвилині Борис Ковня перехоплює передачу суперника, виграв забіг у іршавського захисника і точно пробиває в дальній кут воріт – 6:1. А останню крапку в матчі все ж поставив Юрій Чонка, який ледь чи не по другому кругу обфінтив і захисника і воротаря й по-піжонськи покотив кулю у ближній від воротаря кут воріт – 7:1. Така яскрава перемога «Севлюша».

Приємно вразили толерантністю та культурою вболівання місцева публіка і фан-сектор «Севлюша». Але з негарної сторони продемонстрував свою культуру спілкування тренер гостей Олександр Дякулич, який посипав звинувачення в такій осічці його команди на адресу головного арбітра, а це все ще підмішав лайками та прокльонами. Отак, тепер суддям перед тим як їхати в Іршаву слід піти до церкви помолитися за Дякулича, щоб Всевишній наперед пробачив гріхи емоційного наставника. Та й по-друге, тренерському штабу іршавської команди слід уважніше заповнювати протокол на гру, адже номера, які були поставлені навпроти прізвищ футболістів не відповідали дійсності. До прикладу, за протоколом гол забив не Ільницький І., а Ломага – це дружня порада…
 
 
Арбітр – Шимон Юрій;
Асистенти арбітра – Мирослав Горгош, Томаш Бабич;
4-й арбітр – Роман Сенишин (усі Ужгород);
Інспектор ФФЗ – Василь Козик (Мукачево).
 
Стадіон с. Пийтерфолво, глядачів – 500, температура +18
 
«Севлюш» (Виноградів) – «Бужора» (Іршава) – 7:1 (3:1)
 
Голи: Вашкеба 41, Чонка 42, 90, Мудра 44, Вайда 55, Ребрик 73, Ковня 87 – Ільницький І. 19.
 
«Севлюш»: Гринишин, Гобона, Вайда, Чонка, Мешко (Ковня 81), Чейпеш, Ребрик (Чізмар 76), Мудра (Котляр 64), Ломага (Міца 79), Жуков (Віщак 60), Вашкеба.
Запасні: Козар, Остафійчук, Ляхович.
Тренер: Іван Білак
 
«Бужора»: Ігнатишин, Поторканич (Стільник 77), Сухан, Боднар, Бідзіля, Ломага (Глеба 46), Горзов (Ільницький В. 80), Симканич, Ільницький І., Козуб, Брич Ю. (Совтан 86).
Запасні: Бровді, Брич М.
Тренер: Олександр Дякулич
 
Попередження: Жуков 57, Гобона 89 – Борзов 66
Семен МИХАЙЛИК

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1340 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/3
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: