Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівські юнаки не помітили однолітків з Поляни (ФОТО)
00:22
Виноградівські юнаки не помітили однолітків з Поляни (ФОТО)
У заключному турі чемпіонату області серед юнаків команда Виноградова наостанок феєрично розправилась із місцевою «Поляною».

Виноградівські юнаки не помітили однолітків з Поляни (ФОТО) У заключному турі чемпіонату області серед юнаків команда Виноградова наостанок феєрично розправилась зі своїм суперником - місцевою «Поляною», тим самим змогла відсвяткувати глобальніше досягнення - титул віце-чемпіонів цьогорічного розіграшу. Зрештою, - як і їх старші колеги (але про це у іншому матеріалі).

Уже перші хвилини показали хто є хто у цій дуелі. Спрогнозувати фаворита й аутсайдера було зовсім не складно: виноградівські футболісти у другому колі значно додали, як у ігровому аспекті, так і в плані результату. 
Уже перша атака виноградівців увінчалась успіхом. Простріл з лівого флангу і вільний Євген Товт відкриває рахунок.

За кілька хвилин Михайло Міговк вийшов тет-а-тет зі стражем воріт, але пробив не надто вдало - кіпер перевів на кутовий. Проте пропущеного голу було не минути. Відразу ж після корнера гості відзначились вдруге. У воротарській зоні у повітрі на другому поверсі (!) Ігор Попов переграв голкіпера команди суперника.

Відразу після цього полянці могли відквитати один м'яч, але кілька спроб не принесли реальних дивідендів.
Третій м'яч сконструювали двоє гравців атаки виноградівців. Все просто, як у підручнику: вихід два в один за рахунок своєчасно відданого пасу - і удар у порожні ворота, як підсумок атаки - 3:0. Гол на свій рахунок записав Богдан Котляр.

Провали полянців у захисті ставали дедалі очевиднішими. Як наслідок, у їхні ворота влетів черговий м'яч. Все той же настирний Богдан Котляр елегантно розібрався у ближній дуелі з «бідним» кіпером. Рахунок став 0:4, а тривала тільки 24 хвилина.

У таймі другому сценарій гри не зазнав правок. Виноградівці і далі продовжували насідати на ворота суперника, і що головне, атакували доволі різноманітно. Особливо вдавались їм багатоходівки. Проте, якраз таки п'ятий м'яч - це виключно індивідуальна майстерність Романа Ороса. Прохідний двір у воротах господарів призвів до того, що нападник безтурботно пробіг метрів 20 з м'ячем по центральній зоні, вийшов на рандеву з воротарем і не зазнав ніяких проблем з останнім - 0:5.

Незважаючи на розгромний рахунок полянці продовжували «чудити» у захисті. Чергову витівку оборонців підкараулив Михайло Алексик, який у ефектному стилі закинув м'яч кіперу за комірець - 0:6.

Час летів, а виноградівці не втомлювались штурмувати захист суперника. Здавалося б, з не надто вдалим ударом низом Богдана Котляра справиться воротар. Проте не сталося, як гадалося. М'яч прошив голкіпера і влетів у ворота.

Вже через хвилину виноградівці сконструювали ще один гол, а потім ще один, який встановив кінцевий результат гри - 0:9. Останні голи в активі Михайла Алексика та Богдана Котляра.


Стадіон «Поляна», 100 глядачів

«Поляна» - «Севлюш» (Виноградів) 0:9

Голи: Товт, 1, Попов, 7, Котляр, 17, 24, 56, 70, Орос, 40, Алексик, 52, 58.

«Поляна»: А. Сегедій, Вас. Стегура, Вол. Стегура, В. Грабар, В. Фізер, В. Русин, М. Русин, П. Островка, Р. Щадей, І. Станкович, О. Дзямко
Запасні: А. Бітлянин, І. Цоліган, А. Німчук
Тренер:  Е. Манор

«Севлюш»: В. Марушка, О. Байдак, І. Попов, Т. Тромбола, Р. Орос, С. Свереняк, І. Чізмар, М. Міговк, Б. Котляр, Ю. Яцкулинець, Є. Товт
Запасні: Ю. Рева, В. Копич, М. Алексик, В. Левчук, С. Липей, В. Козаченко
Тренер: І. Бровдій
Олександр КУРТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 871 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Бровдий Иван  
0
Вітаю своїх хлопців з званням СРІБНИХ ПРИЗЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПО ФУТБОЛУ 2015

الاسم *:
Email *:
كود *: