Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівські юнаки переграють полянських (ФОТО)
23:15
Виноградівські юнаки переграють полянських (ФОТО)
Молодіжка Севлюша здобуває мінімальну трудову перемогу.

Молодіжка Севлюша здобуває мінімальну трудову перемогу.

Гравці обох команд розпочали без розкачки, особливо відзначалися стартовою активністю гості. Баландюк увійшов з правого краю до карної зони і сильно пробив. Воротар перевів удар на кутовий. Через деякий час синьо-жовті також пристрілювались по воротам Чаклея. Копич та Орос записали у свій актив удари в сторону воріт.

В середині тайму Євген Товт у штрафній прокинув круглого повз воротаря і йдучи на контакт впав. Суддя не вгледів порушення. В іншому моменті кіпер полянців впіймавши м’яч вискочив з ним за межі штрафної. Штрафний удар з 17 метрів Міговк пробив вище воріт.

Вже перед самим свистком арбітра на перерву, господарі провели гол у роздягальню. Міговк чудовим пасом вивів Товта на самотнього воротаря і Євген не схибив.

На другий тайм гості вийшли з великим бажанням відігратися. Василь Русин небезпечно стріляв з штрафного метрів з 18 та шкіряний пройшов над перекладиною. На 9-ій хвилині другого тайму, той таки Василь Русин знайшов передачею у штрафній Щадея, який маючи час прийняти м’яч і прицілитись, зрівняв рахунок у матчі.

Та господарі, яких гнала вперед місцева публіка, домоглися свого вже через десять хвилин. Після довгого пасу голкіпер гостей Чаклей вибіг на перехват, але його на якусь мить випередив Міговк, який в один дотик покотив круглого мимо воротаря у пусті ворота. Тренер свалявців одразу ж провів ротацію у рамці воріт.

У ході фінального штурму Поляна мала чудову можливість забити після виконання стандарту з 17 метрів. Та сейв Марушки дозволив зберегти перемогу підопічним Білака.


Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Анатолій Гал, Михайло Полончак
4-й арбітр – Михайло Райда
Делегат матчу – Василь Попович

м. Виноградів, стадіон «Юність»
Глядачів 100.

ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Поляна» 2:1

Голи: Товт, 35+, Міговк, 55 – Щадей, 44.

Севлюш: Василь Марушка, Віталій Козуб, Михайло Міговк, Роман Орос, Ігор Попов, Степан Чоло (Сергій Липей, 62), Олександр Байдак, Юрій Яцкулинець (Віталій Козаченко, 67), Євген Товт (Володимир Левчук, 52), Тарас Тромбола.
Запасні: Юрій Рева.
Тренер – Іван Білак

Поляна: Юрій Чаклей (Андрій Сегедій, 58), Дмитро Баландюк (Михайло Русин, 50), Василь Русин, Роберт Рипкович, Владислав Кунак (Олександр Білак, 36), Віталій Грабар, Олексій Соломко, Юрій Островка, Роман Щадей, Вадим Фізер, Василь Русин.
Запасні: Анатолій Гебеш. Ігор Цоліган.
Тренер – Елемир Майор

Попередження: Міговк, 55 – Рипкович, 61, Стегура, 70.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: