Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Виноградівські юнаки здобувають мінімальну перемогу (ФОТО)
20:05
Виноградівські юнаки здобувають мінімальну перемогу (ФОТО)
Лідер юнацької першості зумів забити переможний м’яч лише у другому таймі.

Виноградівські юнаки здобувають мінімальну перемогу (ФОТО)
Юнацькі склади команд проводили свій поєдинок на резервному полі. Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, тож очікувалось, що гості легко здобудуть три пункти. Та на ділі їм потрібно було добряче попотіти, щоб добитись позитивного результату.
 
Вже зі старту виноградівці побігли вперед і змушували захист господарів працювати на повну. Микулюк пробивав з 19 метрів, але трохи вище. Севлюш володів як територіальною перевагою, так і контролем над м’ячем та довести свої атаки до завершення їм довго не вдавалось.
 
Середнянці досить рідко доводили свої атаки до удару та одна з таких була небезпечною, коли Фрінцко пробивав зі штрафного і поцілив під поперечку, Ерфан відбив. Орос часто брав гру на себе і завдавав удари із-за меж штрафної, але безрезультатно. Яцкулинець сильно пробив з 20 метрів, воротар на місці.
 
Та вже на початку другого тайму лідер виноградівської команди Роман Орос відкрив рахунок у грі, після виходу на рандеву з голкіпером – 0:1.
 
Середнє час від часу вибігало у швидкі атаки, в одній з таких Басараб протягнув м’яч правим краєм і віддав в центр на набігаю чого Поповича та тому завадив захисник завдати акцентованого удару з 14 метрів. Олександр Бордащ подав з флангу та Зозуляк пробив головою не точно.
 
Орос мав нагоду оформити дубль, коли завдяки чудовому дриблінгу обійшов декількох захисників, вийшов один в один з кіпером та переграти його вдруге не зміг. З правого краю на ворота вибігав Шуба, однак воротар знову парирує удар суперника. На 76-ій хвилині господарі подали кутовий і Зозуляк пробивав головою та захисник виніс шкіряного з лінії воріт.
 
Севлюш здобуває не легкі три очки і залишається на вершині турнірної таблиці.
 
 
Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Ігор Гарлач, Вадим Запрутняк
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Середнє» U18 - ФК «Севлюш» U18 Виноградів 0:1
 
Голи: Орос, 37.
 
Середнє: Сергій Цубина, Олександр Бордаш, Артур Лемак, Степан Басараб, Іван Зозуляк, Станіслав Микла, Євген Озимок, Святослав Просолін, Василь Попович, Анатолій Бордаш, Ростіслав Фрінцко.
Запасні: Юрій Свида.
Тренер – Іван Лях.
 
Севлюш: Віталій Ерфан, Петро Монда, Іван Микулюк, Сергій Яцкулинець, Віталій Резніченко, Дербак, Валентин Віщак, Михайло Чутора, Роман Орос, Андрій Кенийз.
Запасні: Петро Продан, Ерік Нодь, Євген Васильняк, Руслан Шуба.
Тренери – Петро Котубей та Юрій Чонка.
 
Попередження: А. Бордаш, 67 – Монда, 21.
 
Вилучення: А. Бордаш, 67.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1049 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: