Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Виноградівські школярі позмагаються за Кубок "Олімп"
08:05
Виноградівські школярі позмагаються за Кубок "Олімп"
У спортивному житті Виноградівщини цими днями стартує першість району з міні-футболу серед команд загальноосвітніх шкіл на Кубок «Олімп».

Виноградівські школярі позмагаються за Кубок У спортивному житті Виноградівщини цими днями стартує першість району з міні-футболу серед команд загальноосвітніх шкіл на Кубок «Олімп». Такий захід пройде тут вперше.

За звання найкращої футбольної команди Виноградівського району школярі змагатимуться упродовж місяця, починаючи з 4 жовтня. Участь у змаганнях візьмуть 34 команди, які боротимуться за перемогу у 4 різних локаціях: на майданчику Виноградівської ЗОШ №8, Вилоцької ЗОШ №1, Королівської ЗОШ №1 та Великоком’ятської ЗОШ. У межах кожної із зон змагатимуться по 8-10 команд. Фінальна гра відбудеться у Виноградові, однак, точна дата її проведення наразі невідома, оскільки може корегуватися залежно від погодних умов.

Команди, що посядуть призові місця, будуть нагороджені грамотами, кубком, медалями та іншими цінними призами. Крім того, всі команди-учасники вже отримали у подарунок від організаторів футбольні м’ячі.
Ініціатором та головним спонсором подарунків юних футболістів виступив депутат Закарпатської обласної ради Владіслав Поляк. Ініціативу політика підтримали і районна влада, і Федерація футболу Виноградівського району. Відтак, остання забезпечить змагання суддівською колегією, а транспортування команд на місця проведення ігор взяло на себе керівництво району.

«Спільно з Федерацією футболу та районною владою ми взялися за організацію масштабного проекту, який не мав аналогів у нас в районі, і, насмілюся припустити, не має аналогів в інших районах Закарпаття. Тим паче, що ми активно працюємо ще й над тим, аби забезпечити відповідними умовами юних футболістів - будуємо сучасні спортивні майданчики із штучним покриттям, які подарують і гравцям, і вболівальникам якісну гру», - зазначає Владіслав Поляк.
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 789 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: