Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Виноградівські ветерани виривають перемогу (ФОТО)
12:17
Виноградівські ветерани виривають перемогу (ФОТО)
Про повторний півфінал із драматичною розв’язкою читайте далі.

Виноградівські ветерани виривають перемогу (ФОТО) У першому поєдинку команди переможця не виявили, тому вага результату цього матчу зростала в рази. На старті першого тайму, перші вісім хвилин, домінували виноградівці.  Уже на 3-й хвилині навіс із правого флангу ударом головою над поперечиною замкнув Ньорба.

Через чотири хвилини після прострілу з лівого флангу від Штефанка Володимир пробив влучніше, та Кузнєцов відбив. Ще через хвилину Білак завершив атаку правим флангом пострілом у дальній кут. Воротар відчайдушно відбив ногою. На добивання мчав Штефанко, та його на якусь мить випередили опоненти.

Далі ініціативу перехопили ужгородці й десь до 20-ї хвилини їх опоненти були змушені тільки відбиватись. І їм це непогано вдавалось робити. Інакше як пояснити той факт, що Феєш завдав першого удару своєї команди аж на 11-й хвилині, та й то м’яч полетів вище поперечини. Решта пострілів або блокувались у самому зародку або летіли ще вище, розважаючи нечисленну виноградівську публіку. А кількаразові навіси з флангів знімав воротар або виносили захисники.

Винятком став хіба момент, що відбувся через шість хвилин після першого удару, коли Скоблей, на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру, сильно пробив із дуже вигідної позиції, та один із захисників самовіддано кинувся під м’яч і заблокував його політ. У кінці тайму господарі трохи вирівняли ситуацію на полі. На 22-й хвилині вони вибігли в контратаку правим флангом. На навіс на одинадцять метрів відгукнувся Бобіта й пробив поруч із дальньою, від нього, правою стійкою.

Через вісім хвилин ужгородці створили найгостріший момент першого тайму за наслідками атаки лівим флангом. Мітуля навісив на дальню, від нього,  праву стійку на вільного Білошицького. Руслан потужно пробив із вбивчої позиції, з шести метрів, та м’яч полетів трохи вище поперечини. Трохи згодом арбітр за грубу гру показав другу жовту картку Цапу й залишив гостей у меншості.

На початку другого тайму активнішими були ужгородці. На 37-й хвилині Рипкович небезпечно прострілив із правого флангу в карну зону, та ніхто не встиг замкнути цей пас. Через дві хвилини атаку по центру біля протилежних воріт точним пострілом завершив Данило. Кузнєцов зреагував.

Ще через хвилину господарі прорвались уже по лівому краю й Бобіта досить небезпечно влучив у рамку воріт. Голкіпер, не ризикуючи, відбив і з другої спроби забрав круглого до рук. Ще небезпечніше було біля протилежних воріт на 43-й хвилині, коли Грабар пострілом з 34-х метрів влучив під ліву стійку. Ісак зміг дотягнутись до м’яча, який рикошетом, на щастя для нього, полетів із зовнішнього боку воріт зовсім поруч зі стійкою.

Через п’ять хвилин Грабар на завершенні наступу по центру заробив право на штрафний, а Плиска обвідним ударом повз стінку влучив у правий кут. Воротар вчасно змістився й зреагував. Такий безрезультатний наступ гостей тривав до самісінької середини тайму, коли протягом якихось шести хвилин виноградівці практично вирішили долю матчу.

Спочатку Бобіта, перебуваючи  на лівому краї штрафного, відгукнувся на на діагональ із правого флангу й результативно пробив у дальній, від себе, кут – 1:0. Трохи згодом спрацював стандарт. Ньорба навісив із кутового з лівого флангу майже на дальній край штрафного майданчика на Білака, а Іван верхом коротко відкинув трохи вперед і лівіше на Владислава. Бобіта головою підкорегував м’яч під ліву стійку – 2:0.

Все, на що спромоглись ужгородці – гол престижу. На завершенні атаки правим флангом Баб'як скинув під удар Білошицькому, а Руслан пробив в правий нижній кут повз ногу Ісака, яку Анатолій виставив у надії відбити удар – 1:2.

Мінімальна звитяга дозволила виноградівцям, які раділи цьому як малі діти, вийти до головного матчу першості, де їм опонуватиме відома на всю Україну ветеранська футбольна машина з Мукачева, яка у півфіналі вже проїхалась по представниках Берегівщини.  

Берегівський район – Мукачево – 1:2
(Іштван Гіді, 50 – Мирослав Бундаш 29, 69 (пен.)) (перша гра – 1:3).

Фінал - Мукачево – Виноградівський район.
Гра за 3-е місце - Ужгород – Берегівський район.

 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк та Тарас Шопа
4-й арбітр – Мирослав Гала
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
2 листопада, місто Виноградів, стадіон «Юність», + 7 градусів, хмарно,  100 глядачів
 
«Виноградів» – «Ужгород» – 2:1

Голи: Бобіта, 57, 63 – Білошицький, 75.

«Виноградів»: Анатолій Ісак, Іван Фурик, Іван Дусин, Йосип Ісак, Ігор Григоревич, Юрій Штефанко, Отілло Данило, Іван Білак, Владислав Бобіта, Володимир Ньорба, Степан Колман.
Запасні: Ігор Кабиш, Василь Олаг, Йосип Теремта, Іван Чутора, Віталій Макар, Володимир Талабірчук, Сергій Чейпеш.
Тренер - Володимир Талабірчук.

«Ужгород»: Валерій Кузнєцов, Валерій Цап, Володимир Вачиля, Тарас Тулайдан, Роман Плиска, Василь Стецо, Олександр Грабар, Мирослав Бабяк, Анатолій Рипкович, Томаш Мітуля, Руслан Білошицький.
Запасні: Вячеслав Пінковський, Анатолій Скоблей, Едуард Феєш, Юрій Свистак.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Вилучення: Цап, 32.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1091 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: