Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Віола" вдруге перемагає та очолює таблицю західної зони (ФОТО)
21:41
"Віола" вдруге перемагає та очолює таблицю західної зони (ФОТО)
Експеримент обласної федерації з проведення гри в суботу виявився вдалим.

Попри примхливу, часом дощову, погоду, худлівський стадіон був заповнений вболівальниками. Експеримент обласної федерації з проведення гри в суботу виявився вдалим, оскільки дозволив багатьом прихильникам хорошого футболу приїхати і подивитися більше одного матчу на цих вихідних.

Команди розпочали гру спокійно, не форсуючи подій. Головним завданням гравців було приборкати м’яч, оскільки поле було не зовсім рівним, хоча варто відмітити старання місцевих фахівців у підготовці стадіону до матчу. Та вже після першої десятихвилинки господарі почали підбирати ключі до воріт суперника. Спершу Євген Стерчо завдає першого удару в матчі, а згодом фланговий захисник Медведєв гостро прострілив та замкнути не було кому. Допомогти "Віолі" міг і захисник "Карпат", коли вибиваючи м’яч зрізав у свої ворота, голкіпер явно не очікував такого ходу подій і лише у карколомному стрибку перевів круглого на кутовий.

Худлівчани легко у декілька пасів проходили середину поля, гості попри мале поле ніяк не змогли дістатися до володінь Іраклія Гвазави і створити бодай напівмомент. На 35 хвилині перший дзвіночок для гостей, коли Баркасій після відскоку поцілив у штангу, а на добиванні Волошин змарнував стовідсотковий момент не поціливши з декілька метрів у рамку. Та невгамовний Баркасій, все ж таки, добився свого і відкривав рахунок у матчі, після ефектного пасу п’яткою від Стерча, він вривається в штрафну з правого краю і точно пробиває в дальній кут воріт. Не встигла стрілка секундоміру зробити оберт, як Сергій оформлює дубль, з тієї ж самої позиції, лиш перед ударом він на замаху обіграв захисника і катнув шкіряного повз голкіпера. Все на що спромоглися гості з мукачівщини, це неточний удар нападника з лівого кута штрафної.

Другий тайм гравці "Віоли" почали також впевнено не даючи розбігтися молодим футболістам "Карпат". Вже на десятій хвилині другого тайму на побачення з голкіпером Баркасія вивів Медведєв, та спроба перекинути воротаря виявилася невдалою. Як завжди чудова підтримка худлівських фанатів з їхніми кричалками не могла залишитися без відповіді, на 58 хвилині з лівого флангу Баркасій віддає точний пас на Стерча, повертаючи йому борг, а той з близької відстані розстрілює ворота. В середині другого тайму Баркасій невдало замикав потенційно гольову передачу з правого края поля.

А біля інших воріт уже Гвазава продемонстрував всім свою майстерність, коли після гострого прострілу з правого флангу, нападник гостей у падінні пробив а Іраклій у свою чергу зреагував на удар і вдало відбив. На 71 хвилині Баркасій втікає на рандеву з воротарем, та захисники настигли його на вході в штрафну, Сергій технічно розібрався з ними і оформив хет-рик. На цьому господарі не зупинилися і ще один реальний шанс збільшити свій гольовий рахунок мав Медведєв, після пасу героя зустрічі Баркасія, вийшов на самотнього голкіпера обіграв його, але одразу ж впав, вимагаючи одинадцятиметровий, та суддя Качур не наважився поставити доволі сумнівний пенальті.

"Віола" у другому домашньому матчі поспіль виграє і захоплює лідерство у своїй західній зоні, та цікаво буде побачити її у грі з більш сильними суперниками на чужих полях. А тренер команди з Нижнього Коропця був дуже незадоволений діями своїх захисників, які і в другій грі чемпіонату привозять собі голи.

Тарас Галушка





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 943 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: