Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вирвали золоті два бали на завершенні (ФОТО)
13:43
Вирвали золоті два бали на завершенні (ФОТО)
Про ще одну центральну битву титанів юнацької Західної зони, яку ознаменував ще один камбек, дізнавайтесь далі.

Вирвали золоті два бали на завершенні (ФОТО)
У цьому році перша ліга, та що від Рокосова й до самих Шишловців та Невицького, насичена дуже сильними двобоями, які постійно тримають глядачів у тонусі, не даючи їм задрімати ні на хвильку на комфортних лавках. До таких безумовно належить і цей один із центральних матчів юнацької Західної зони в другому колі. «Сільце» традиційно вдома не залишає жодних шансів своїм опонентам. Та цього разу приїхав поточний лідер, що й привабило на стадіон фанів із навколишніх населених пунктів. Та їх трохи збентежив швидкий гол від «синьо-білих».
 
Практично на межі 1-ї та 2-ї хвилин провалом захисту господарів скористався Цанько, який ударом із близької відстані в правий кут підсумував швидку атаку правим краєм зі зміщенням до центру – 0:1. Схоже взяття воріт відбулось ближче до середини тайму й біля протилежних воріт, коли Глушко розстріляв ворота суперника без шансів для Лановенка на відбиття – 1:1.
 
Для вірності ходу подій на полі, слід відзначити, що між цими двома епізодами було кілька нагод у обох команд. Так, протягом третьої хвилини мали чудові моменти Кормош та Сіксай, однак Михайлу забракло влучності, а Богдана ціною над зусиль зуміли нейтралізувати опоненти.
 
За хвилину до встановлення рівноваги гості могли забити вдруге. Фенчак пробив хоча й несильно, та з відскоком від газону й м’яч ледь не зрикошетив у сітку, та з другої спроби Сабов усе ж заволодів ним.
 
Через чотири хвилини після встановлення паритету Кривка метрів із чотирнадцяти влучив у правий нижній кут. Сабов зумів відбити. Фенчак першим встиг на добивання зі значно ближчої дистанції, та спрямував круглого над поперечиною. За мить Кинів подав зі штрафного з лівого флангу в карну зону. Гей досить небезпечно зрізав у власні ворота. Лановенко зумів зреагувати.
 
На 31-й хвилині Глеба з лівого флангу вкинув аут на Жукова, а Ярослав головою скинув ще правіше на Кормоша. Іван сильно влучив у рамку. Олександр виставив кулаки й відбив. Зумів він через дві хвилини парирувати й постріл зі значно ближчої дистанції від Глеби, залишивши партнерам надію на позитивне завершення в другому таймі.
 
На початку другої половини поєдинку дві нагоди змінити циферблат мав Глушко, коли двічі влучно пробив. У першому випадку його постріл низом у лівий кут відбив Лановенко. У другому шансі Іван скористався скидкою від Глеби й пробив верхом, та Сашко знову відбив.
 
Далі була в’язка боротьба на підступах до штрафних майданчиків практично без хороших влучань. Із цієї обережної гри гості мали змогу отримати дивіденди, бо на 58-й та 59-й хвилинах мали чудові нагоди. Та в першому випадку Орос пробив із далеку над поперечиною, а в другому епізоді Цанько міг розстрілювати ворота із близької відстані, та довго приймав рішення й захисники «Сільця» винесли круглого за лицьову лінію.
 
Набагато краще своїм, чи не єдиним шансом, скористались господарі, які все ж змогли знайти шпаринку в захисті опонентів уже ближче до завершення. Іван Кормош віддав по лівому краю штрафного майданчика на хід Глебі й Тарас із досить гострого кута повз воротаря, що вийшов на перехоплення, вколотив м’яч у сітку – 2:1.
 
Для паритету гості далі не мали жодних можливостей, тому причину суттєвої нервовості максималіста Кіштулинця цілком можна збагнути, адже пропустили головного наразі конкурента на перше місце (!). Та спочивати на лаврах локального тріумфатора підопічним Білана не варто, бо в неділю поїдуть на чергове, дуже важке, дербі в Довге, гравці з якого на днях розібрали на запчастини майбутніх брокерів Кінчешського авторинку.
 
Щодо «Нижнього Коропця», то парубкам із Мукачівського району не варто було на зворотньому шляху лити сльози на автодорогу Хуст – Мукачево, а думки спрямувати в потрібне русло, щоб планомірно вигравати далі від іванівського «Колоса», «Заріччя» й «Карпат», а після цього у всеозброєнні поїхати в Шишловці, де слід зробити все, щоб не повторити сілецької мандрівки. Якщо з честю пройдуть цей, найважчий для них, відтинок, а далі візьмуть все цілком очікуване, то саме на їх груди 11-го листопада пан Дуран зможе впевнено одягнути в верховинському Довгому медалі із золотим відблиском.
 
 
Арбітр – Анатолій Гал
Асистенти – Петро Котубей та Денис Федяй
Делегат ФФЗ – Іштван Біров
 
25 серпня, с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, + 29 градусів, 120 глядачів
 
«Сільце» U 17 – «Нижній Коропець» U 17 – 2:1 (1:1)
 
Голи: Глушко, 12, Глеба, 65 – Цанько, 1.
 
«Сільце» U 17: Олександр Сабов, Богдан Сіксай, Василь Машіко, Михайло Кормош, Іван Добра, Тарас Глеба, Сергій Дюкарєв, Іван Кинів, Іван Кормош, Іван Глушко, Ярослав Жуков.
Запасні: Дмитро Ваш, Ігор Боднар, Іван Туріна, Михайло Повшик, Іван Семак, Павло Сушанин, Михайло Сушанин.
тренер – Сергій Білан.
 
«Нижній Коропець» U 17: Олександр Лановенко, Ярослав Дідик, Денис Гей, Артур Маринець, Василь Перегуда, Владислав Легеза, Василь Кривка, Сергій Орос, Дмитро Манчик, Васль Цанько, Іван Фенчак.
Запасні: Андрій Ничипорук, Яник Олберт, Владислав Плеша, Костянтин Павлюк, Сергій Гриців, Володимир Гопонько.
тренер – Іштван Кіштулинець, тренер – Степан Гей.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 706 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: