Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вишково сильніше за «Карпати» із Дубового
20:40
Вишково сильніше за «Карпати» із Дубового
У неділю, на місцевому стадіоні смт. Вишково однойменна команда приймала «Карпати» із Дубового.

У неділю, на місцевому стадіоні смт. Вишково однойменна команда приймала «Карпати» із Дубового.

Господарі у нинішньому сезоні входять до числа найкращих команд Першої ліги (східної зони) і задля продовження боротьби за комплект нагород їм обов’язково потрібна була виключно перемога. А тим паче, що грали вони проти одного з аутсайдерів східної зони.

Напевно через надзвичайну спеку, яка панувала того дня у Вишкові, гру команди розпочали досить в’яло. Явної домінації на футбольному полі господарів, аж ніяк не було. Навіть більше. Карпати завдяки своїй атакуючій лінії, яка до слова дуже добре себе проявила в даному матчі, провели декілька дуже гострих випадів, які могли закінчитись голом у ворота вишківчан. Але до взяття воріт справа не дійшла.

Після цього господарі напевно зрозуміли, що не дивлячись на турнірне становище Дубового, команда в них дуже хороша. І тоді вже Вишково підібрало гру під свій контроль. З-поміж всіх гравців на полі виділявся півзахисник вишківчан Мокан Михайло. Саме через нього проходили буквально всі атаки господарів. Завдяки його передачам рахунок міг неодноразово відкритись. Але на завершальній стадії нападникам Вишкова бракувало чи то майстерності, чи то концентрації. Так тривало до сорокової хвилини. Саме тоді сьомий номер господарів Лінгвай Емерих вийшов на побачення з голкіпером суперників і бездоганно пробив в дальню від голкіпера дев’ятку. Забігаючи наперед відзначу, що всі м’ячі, які були забиті тієї неділі у Вишкові, були надзвичайно красиві та видовищні. Таке погодьтеся, нечасто побачиш. Саме із забитим м’ячем у «роздягальню» гостів і завершився перший тайм.

В перерві матчу тренер господарів провів заміну, випустивши на поле Лендєла Івана. А чому я відзначив саме цю заміну ви дізнаєтесь трошки згодом. Коли розпочинався другий тайм то промайнула думка, що гості зараз «розклеяться», а вишківчани повністю заволодіють грою, заб’ють ще декілька м’ячів і спокійно доведуть матч до логічного кінця. Але гра піднесла свої сюрпризи. Команда із Дубового вийшла на другий тайм надзвичайно зарядженою. І буквально з перших хвилин «понеслась» відіграватись. Вишково такого явно не чекало, за що і було покаране. А «Карпатівці» зрештою добились свого. На 54-ій хвилині пройшла відмінна атака з правого флангу за участю гостей, і після прекрасного прострілу Мотринець Сергій відновив паритет на табло.

І тільки після такого «холодного душу» у виконанні гравців із Дубового, вишківчани згадали, що це вони господарі поєдинку і це саме їм потрібна тільки перемога. Дуже активно діяв вищезгаданий мною нападник «Вишкова» Лендєл Іван. Він стабільно навантажував захисників гостей і приніс їм немало проблем. Але доленосний м’яч у цьому поєдинку судилось забити справжньому ватажку та лідеру господарів Мокану Михайлу. Він після пасу партнера скористався позиційною помилкою захисників і вдало з метрів 20-ти пробив у перекладину воріт «карпатівців», а вже від неї круглий влетів у сітку воріт. Красень гол, який виводить вишківчан вперед 2:1.

Після цього гра дещо заспокоїлась. Гравці обох команд спокійно перекатували круглого граючи в пас та показуючи вболівальникам комбінаційний футбол. Але попри такий спокійний розвиток події вишківській ультрас, ще одного разу порадів за своїх кумирів. Адже на 85-ій хвилині Лендєл Іван скориставшись помилкою захисників «Карпат» відправив м’яча у самісіньку дев’ятку, тим самим вбивши інтригу в цьому поєдинку.

Після цього, вже під кінець поєдинку стався не приємний епізод. На полі відбулась сутичка між гравцями обох команд, в ході якої навіть декілька місцевих вболівальників вибігло на поле. Приводом до цього стало груба гра господарів поля. В результаті арбітр матчу Назар Дьордь цілком справедливо вилучив двох гравців, які спровокували штовханину. Антигероями епізоду стали представник гостей Бережник Денис та гравець Вишкова Зейкан Василь. На цьому гра і закінчилась.

Після цієї перемоги ФК «Вишково» піднялось на другу позицію і має в своєму активі 13 очок. Також хочеться відзначити команду гостей. Це хороша та організована команда, яка має в своєму розпорядженні дуже класну атакуючу лінію. Безперечно «карпатівці» ще знайдуть своє місце, адже 9-та сходинка в турнірній таблиці це явно не те на, що заслуговує ця команда. З цим складом та тренером вони повинні займати значно вищі місця.

Ян Р.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1145 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 денис  
0
Анонс игры Вышково - Карпаты
Игра началась довольно хорошо для обеих команд то одна владела мячом то другая. Пока в игру не вступил со своим свисток судья и начал портить игру, в некоторых моментах он не хотел видеть грубую игру со стороны команды Вышково и закрывал глаза. В средине первого тайма не послал чистый 11 метровый удар в ворота Вышкова за игру рукой , сказал что была игра высоко поднятой ногой хотя мяч катился по траве...
После того Вышково забило красивый гол... Счет первого тайма 1:0.
Начало второго тайма нечего не изменило судья закрывает глаза на грубую игру со стороны футболистов Вышкова. И не дает штрафные удары и несколько 11 метровых ударов в сторону вышкова за грубую игру в в своей штрафной площадке. После чего не отреагировал на грубую игру игрока Вышкова против игрока карпат после чего завязался конфликт между игроками... Игра закончилась 3:1 .в пользу вышкова с чем их можно поздравить.. Только игра была грязная и судья закрывал глаза на это все ( наверное перед игрой ему что то занесли...) называть имя судьи не буду вы и так знаете кто судил)) еще могу добавить то что он судил игру в прошлом году фк "вульхувци" фк" Карпаты" после первого тайма Карпаты выигровали 2:0 но после перерыва все перевернулось с ног на голову и отсудил очень плохо.. В той игре были как пенальти так и штрафные удары.. Тогда счет матча был 3:2.. 09.06.15
ФК «Вишково» – ФК «Карпати» (Дубове)

Арбітри: Дьордь Н.,Рогач, Жига М.

Делегат – Козик В.В.

الاسم *:
Email *:
كود *: