Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Вишневський дарує перемогу
16:20
Вишневський дарує перемогу
У матчі 21-го туру української Прем’єр-ліги «Минай» вдома здолав «Кривбас».

Вишневський дарує перемогу Минайці розпочали зустріч по-господарські та вже на 4-й хвилині відкрили рахунок. Гончар протягнув м’яч з правого флангу ближче до центру та віддав пас поміж захисників Вишневському. Нападник закарпатців вискочив сам на сам з Кліщуком та спокійно переграв воротаря – 1:0.

У першому таймі гра проходила у рівній боротьбі без гострих моментів. Неприємний епізод для закарпатців трапився на 23-й хвилині. У боротьбі з Татарковим пошкодження отримав Назарій Воробчак. Продовжувати гру правий півзахисник «Минаю» не зміг, тому ще до перерви тренерський штаб зробив першу заміну – на полі з’явився Міхаіл Гечев.

Після перерви картина гри не змінилась. На полі було багато боротьби та емоцій й мало по-справжньому гольових моментів. В заключній чверті гості спробували створити навалу, завантажували м’яч на нападників, проте досягти бажаного команді Юрія Вернидуба не вдалось.

Закарпатці здобули важливу домашню перемогу, набрали три очки та наразі посідають 10 місце у турнірній таблиці.


МИНАЙ (Минай) – КРИВБАС (Кривий Ріг) – 1:0 (1:0).

Гол: Вишневський, 4.

Минай: БАНДУРА, Гончар, Мельник (Чуєв, 46), Ю.Кравчук, Нємчанінов, Вітенчук, Горін (Петько, 83), Воробчак (Гечев, 23), Булеза (Рогозинський, 60), Твердохліб, Вишнневський.

Кривбас: Кліщук, Понєдєльнік, РЯБОВ, Бескоровайний, Дібанго, Банада, Приходько (Микитишин, 46), Татарков (Кораблін, 77), Капіч, Задерака (Луньов, 68), Устименко.

Попередження: Бескоровайний, 45+2, Вишневський, 54, Булеза, 57, Твердохліб, 62, Понєдєльнік, 63, Капіч, 74, Луньов, 88, Нємчанінов, 90+2.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 294 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: