Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" бере верх над "Ракошином"
00:29
"Вітязь" бере верх над "Ракошином"
В перший день 16 ігрового туру на полі в Концові зійшлися «Вітязь» та «Ракошино».

В перший день 16 ігрового туру на полі в Концові зійшлися «Вітязь» та «Ракошино».

«Ракошино» завдяки трьохматчевій переможній серії зуміло піднятися на шосту сходинку і відставало від сьогоднішнього суперника на сім очок. «Вітязь» попри поразку в Сільці в минулому турі, залишився на другій сходинці.

Господарі поля без особливих надзусиль встановили контроль над грою і намагалися завдяки комбінаційній грі середньої ланки прориватись до володінь Стеблака. Та початок гри не порадував гострими моментами і небагаточисельній публіці, яка зібралась на трибунах, довелось чекати аж до середини першого тайму, щоб побачити атаки своєї команди із завершальним ударом. Це Скунзяк, накрутивши декількох захисників, пробиває з лінії штрафної в ближній кут, але не точно.

Ракошинські футболісти при першій можливості втікали в контрнаступ, мінімальною кількістю передач доставляючи м’яч в передню лінію. Та за весь перший тайм вони лише одного разу мали реальний шанс, щоб забити. Довгий пас зі своєї половини поля наздогнав Степанков, голкіпер Пуга вийшов далеко з воріт і змушений був фолити, хоч і Богдан був перший на м’ячі, він не зміг закинути круглого в пусті ворота.

Свій стопроцентний шанс мали і господарі, коли Скунзяк з семи метрів розстрілював воротаря та Стеблак зумів ногою зупинити м’яч. Ще один з небагатьох ударів у рамку завдав Товтин головою, після подачі з кута поля.

На початку другої половини зустрічі «Вітязь» втілює свою перевагу у забитий м’яч. Після подачі зі штрафного на дальній стійці поборовся Скрип і скинув в район одинадцяти метрів, де Фекете красивим ударом зльоту виводить свою команду вперед.

Ракошино почало сміливіше йти вперед і вже через п’ять хвилин мали чудову нагоду встановити паритет. Михайло Морщук прорвався до воріт по місцю правого форварда і сильно пробив та його удар прийняла на себе перекладина.

Ближче до екватору другого тайму гра вирівнялась і гості мали змогу розігрувати свої багатоходівки. Та інколи вони забували про оборону, чим не скористався Скунзяк, вийшовши на самотнього голкіпера, його удар потянув Стеблак. Згодом Мілан Гартман провірив на міцність перекладину воріт гостей.

Ракошинці на 70-ій хвилині зуміли таки забити гол та арбітр не зарахував через положення поза грою. А за сім хвилин до кінця Концгазо провели свій другий м’яч, після стрімкого проходк правим краєм Товтина і його подачі, Кривці залишалось не схибити з трьох метрів у пусті ворота.

«Вітязь» досить впевнено здолав слабшого супротивника і продовжує утримувати другу сходинку.. Гра йшла, як то кажуть, до першого гола. «Ракошино» перервало свою чудову преможну серію і їм залишається лише працювати над реалізацією.


Арбітр: Михайло Полончак.
Асистенти: Тарас Шопа, Віктор Магурський.
Делегат: Іван Староста.
Температура: +20. Глядачів: 50.

«Вітязь» Концгазо – «Ракошино» Ракошино 2:0

Голи: Фекете 50’, Кривка 83’.

Концгазо: Олексій Пуга, Сергій Товтин, Ярослав Скрип, Андрій Пеца, Андрій Гаврилів, Артур Качур, Мілан Гартман, Василь Фекете, Павло Кривка, Василь Дудура, Іван Скунзяк.
Тренер: Зізич О.

Ракошино: Іван Стеблак, Андрій Меденцій, Василь Ремета. Євген Пацкан, Юрій Логойда, Василь Петровці, Михайло Морщук, Михайло Микуланинець, Іван Сливка, Богдан Степанов, Олекснадр Вальо.
Тренер: Монда В.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: