Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" мінімально переграє перечинців (ФОТО)
10:25
"Вітязь" мінімально переграє перечинців (ФОТО)
Підопічні В'ячеслава Пінковського укріплюють своє лідерство.

Вже черговий матч у воротах Перечина займає місце тренер команди Валерій Кузнецов, через брак гравців на цій позиції. Та варто зазначити, що відіграв він більш ніж надійно. Не дивлячись на те, що гра проходила у суботу і більшість місцевих «легіонерів» були присутні на стадіоні, на поле вони не вийшли, через те, що готуються до більш важливих ігор за кордоном. Відтак перечинці грали практично без замін.

Перші хвилини пройшли у так званій розвідці, без значних загострень. Можна згадати лише стрімкий прорив правим краєм Щербанича, та його простріл влучив у сітку із зовнішнього боку воріт. На 11-ій хвилині Горняк вивів Коваля на ворота та удар Василя з 12 метрів був не сильним і голкіпер забрав.

Господарі відповіли своїм моментом зі стандарту. Щербанич подав кутовий, а Кость пробив головою - Ваш переводить м’яч у поперечку. Вже на 17-ій хвилині гості організували результативну атаку – Кривка прострілив зліва, а Коваль у падінні замкнув передачу на дальній стійці – 0:1.

Більшість часу команди проводили у центрі поля, з великою кількістю єдиноборств. В середині тайму Келеманик, після вкидання ауту на нього, прострілив у штрафну, де Бицюк пробив в один дотик з восьми метрів, але вище воріт.

До перерви Вітязь був ближчим до голу, ніж суперник. Так Коваль прорвався по центру до штрафної і пробив з 13 метрів, але над перекладиною. На 40-ій хвилині Готра з правого краю змістився в центр, по ходу обійшовши двох захисників, вийшов віч-на-віч з воротарем та не зумів переграти Кузнецова.   

Друга половина гри також проходила у рваному темпі, команди вкрай рідко створювали гострі гольові моменти. Та мінімальний рахунок вносив якусь нервозність у діях гравців. Після подачі зі штрафного перечинців, захисник Концгазо намагаючись вибити м’яч, головою зрізає у свої ворота, Ваш кінчиками пальців переводить шкіряного у перекладину і з другої спроби гравці Вітязя виносять м’яч куди подалі.

Підопічні Пінковського більше не дозволяли супернику турбувати свого воротаря. Натомість самі інколи вибігали у стрімкі контратаки, де найактивнішим був Едуард Готра. Один з його ударів з 15 метрів відбив воротар. В іншому епізоді Готра виконав подачу з флангу та м’яч полетів у ворота і голкіпер з великими труднощами перевів м’яч на кутовий. На 82-ій хвилині Кручаниця вистрілив з 18 метрів та Кузнецов знову на висоті.

Фінальний штурм у Карпат не вийшов, тож вони вдруге в сезоні поступаються Вітязю.

P.S. Після матчу арбітр відмовився надавати протокольні дані.
 

Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти - Мирослав Горгош, Крістіна Шитєв
Делегат матчу - Ярослав Маєревич

м. Перечин, стадіон "Карпати", глядачів 100
 
ФК «Карпати» Перечин – ФК «Вітязь» Концгазо 0:1

Голи: Коваль, 17.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 800 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: