Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вітязь» набирає оберти
22:39
«Вітязь» набирає оберти
У 11-му турі Першої ліги Закарпаття з футболу перечинці відправилися у Концово на поєдинок з місцевим «Вітязем».

«Вітязь» набирає оберти Господарі до гри знаходилися на 7 сходинці, а їхні суперники на 3. Але зважаючи на те, що підопічні Пінковського у рідних стінах цього сезону зазнали тільки однієї поразки від «Ракошина», саме вони були фаворитами у цьому поєдинку.
Зі стартового свистка господарі відразу ж почали пресингувати суперника, що їм вдавалося досить непогано. Після невдалого удару Фекете, і небезпечного прострілу Рогача, котрий ніхто не замкнув, «Вітязь» на 15 хв. «добив» суперників голом. Після стандарту новачок команди Ганич вколотив круглого у сітку воріт і вивів свою команду вперед, 1:0.
Господарі протягом всього першого тайму не віддавали ініціативи супернику. Засушливі перші сорок п’ять хвилин гри, котра небезпечних моментів подарувала обмаль, завершилися хепі-ендом для господарів. Під завісу тайму знову зі стандарту перечинці пропустили вдруге. Цього разу автором голу став Фекете.
Після перерви господарі не віддали ініціативу суперникам, а намагалися розвинути успіх. Першим це міг зробити Варваринець, але кіпер гостей зіграв надійно. На 57 хв. Машталір прострілив на Каганця, але Сімеон у ворота не влучив.
На 65 хв. гості вибігли в контратаку, але надійно зіграв Русин, і відвів небезпеку. Через кілька миттєвостей  Келеманик пробив здалеку повз воріт. «Вітязь» відповів своєю атакою: Каганець не реалізував вихід один на один, а Готра не влучив у порожній кут воріт.
Під кінець тайму господарі могли відзначитися втретє: Каганець мав вдосталь часу аби, будучи перед воротарем переграти останнього, але пробив повз. Гості теж перед фінальним свистком могли один м’яч відквитати: одинадцятка гостей з вигідної позиції припустилася явного промаху, і поєдинок завершився з рахунком 2:0.
«Карпати» зазнають третьої поразки поспіль, і, схоже, надії на чемпіонство тануть. А команда Пінковського видає ще одну непогану гру, і потрохи покращує своє турнірне становище.  

с. Концгазо. Кількість глядачів: 200

Арбітри: Маточка М., Гога О., Бородайчук В.
Делегат – Жига Г.М.

«Вітязь» (Концгазо) – «Карпати» (Перечин) 2:0 (2:0)

Голи: Ганич 15, Фекете 43

«Вітязь»:Ваш, Русин, Ганич, Бонтей, Фекете, Гартман, Рогач, Пінковський, Варваринець, Ревта, Машталір.
Запасні: Цвєтков, Горняк, Зизич, Федак, Готра, Каганець, Качур, Мишанич, Варцаба.
Тренер:Пінковський.

«Карпати»:Фрайтик, Страшкулич, Ляховець, Місяйло, Головей, Стецо, Келеманик, Синьович, Утцюський, Щербанич, Штулер.
Запасні:Дмітрієв, Рогулич, Гойс, Моньдич.
Тренер:Стецо.
Олег МИКИТА    
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 807 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: