Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" перемагає в Ракошині
14:37
"Вітязь" перемагає в Ракошині
У неділю на стадіоні Ракошина відбувся матч першості області з футболу між командами ФК «Ракошино» та ФК «Вітязь» Концгазо.

З перших хвилин гри  ракошинці почали атакувати ворота суперника, вже на 3-ій хвилині Артур Морщук пробив по воротам з 25 метрів, але м’яч пролетів поруч зі стійкою воріт. Після цього гра перейшла в центр поля, де футболісти Ракошина більше контролювали м’яч, а футболісти «Вітязя» намагалися організувати швидкі контратаки. Але всі атаки як одних так і інших завершувалися на підступах до штрафної.

На 17 хвилині гри, арбітр призначив штрафний удар в ворота Ракошина. Відстань 30 метрів. У м’яча Віталій Рогач. Сильний удар в кут воріт і Олександр Пуга безсилий стати йому на перешкоді. Гол додав впевненості гравцям Концгазо і вони пішли вперед. Через дві хвилини після забитого голу, знову штрафний. Пробиває Мілан Гартман, але на цей раз кіпер виявився на висоті.

Ракошинці пішли відігруватися і нанесли декілька дальніх ударів по воротам юного Михайла Готри, але ці удари або проходили мимо воріт або ставали легкими для воротаря. Атаки ракошинців через фланги не давали бажаного результату, активність Кваковського, Доктора, Вацко вміло ліквідовували центральні захисники Едгар Русин та  Віталій Рогач, які ставали на перешкоді м'ячу і швидко довгими пасами передавали його Мілану Гартману. А той в свою чергу організовував швидкі багатоходові комбінації з Піньковським, Машталіром, Варваринцем. Але все завершувалось на підступах до штрафної.

Після перерви підопічні Когутича пішли великими силами в атаку, тим самим даючи простір для організації контратак для швидких  футболістів Концгазо. На 49 хвилині Іван Варваринець отримав пас з глибини поля, пройшов лівим флангом віддав під удар Піньковському, а той в один дотик відпасував вільному Бонтею, який і наніс удар в нижній кут воріт.

Після отриманого другого голу ракошинці ще більшими силами пішли в атаку забуваючи про оборону. Підопічні Піньковського  легко використовували простір і організували кілька контратак. На 59 хвилині Андріан Горняк мав чудову нагоду збільшити рахунок вийшовши один на один з воротарем, але на висоті виявився кіпер Пуга.

Напруга зростала, атаки ракошинців зводили нанівець захисники «Вітязя». До воріт доходили тільки дальні удари Вацко, Доктора, Когутича, які ставали легкою здобиччю для Готри. Але на 65 хвилині Доктор скористався пасом партнера і одним дотиком відправив круглого в ворота суперника.

Підопічні Когутича продовжили штурм воріт суперника, але безрезультатно. Чудові нагоди вийшовши сам на сам з воротарем не використали Василь Коваль та Едуард Готра.  В обох випадках воротар Ракошина Олександр Пуга виявився на висоті.

На 82 хвилині за образу арбітра з поля був вилучений граючий тренер Ракошина Олександр Когутич, а через три хвилини Артур Морщук, за небезпечний напад на суперника, який володіє м’ячем з можливістю нанесення травми, теж отримав червону картку.

Останні хвилини гри команди  почергово створювали атаки у воріт суперника, але змінити результат не змогли.
 
 
с. Ракошино, стадіон селищний, 300 глядачів

 Арбітр: Андрій Сімку
Асистенти: Золтан Кота, Сергій Українець.
 
ФК «Ракошино» Ракошино – ФК «Вітязь» Концгазо 1:2 
 
Голи: Доктор, 65, – Рогач, 17, Бонтей, 49.
 
ФК «Ракошино»: Олександр Пуга, Юрій Логойда, Василь Ремета, Олександр Когутич, Сергій Клочанка, Артур Морщук, Михайло Морщук, Іштван Кваковський, Андрій Доктор, Олександр Вацко
Запасні: Сергій Шафранський, Юрій Яцина, Василь Петровці, Андрій Товт, Микола Чорней, Сергій Рущак
 
Тренер: Олександр Когутич
 
ФК «Вітязь»: Михайло Готра, Віталій Ганич, Едгар Русин, Віталій Рогач,Василь Бонтей,Сергій Машталір, Мілан Гартман, Вячеслав Піньковський, Андріан Горняк, Василь Коваль, Іван Варваринець
Запасні: Михайло Сливка, Юрій Мишанич, Едуард Готра, Іван Зизич, Сімеон Каганець, Владислав Варцаба
 
Тренер: Вячеслав Піньковський

Попередження: Горняк 17, Машталір 60, Гартман 87.

Вилучення: Когутич 82, Артур Морщук 87.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 925 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: