Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Вітязь» продовжує перемагати
08:45
«Вітязь» продовжує перемагати
У неділю, 13 вересня, у рамках 13-го туру першої ліги Закарпаття з футболу «Вітязь» у Концові приймав кінчешський «Сокіл».

«Вітязь» продовжує перемагати У цій грі зустрілися сусіди по турнірній таблиці. Підопічні Пінковського, маючи у активі 17 очок йшли шостими, програючи «Соколу» у два очка. У попередніх поєдинках господарі продемонстрували, що грати проти них у Концові важко. Ця гра винятком не стала.

Обидва колективи почали з агресивної гри: багато фолів, сутичок, і ніяких гольових моментів. Уже на 16 хв. основний воротар господарів зазнав травми, і замінив його малодосвідчений Михайло Готра. «Вітязь» пресингував суперника, і на 22 хв. відзначився: Варваринець замкнув передачу з правого флангу. На цьому небезпека біля воріт обидвох колективів у першій половині матчу закінчилася.

По перерві господарі, намаганнями Машталіра, могли подвоїти перевагу: спочатку Сергій не реалізував вихід віч-на-віч, а згодом не забив потужним ударом. В обидвох епізодах «Сокіл» рятував воротар. Після цього була «засуха», і крім стандартів, які не несли небезпеки, нічого видовищного не було.

На 77 хв. міг забити Зизич: Іван пробивав у пусті ворота, але в останній момент захисник з воротарської лінії виніс м’яч. Через мить господарі мали ще один шанс аби забити, та прямий удар Гартмана зі штрафного парирував воротар. Горняк на 87 хв. міг зняти питання про переможця у цій грі, але Андріан з вбивчої позиції промахнувся. Попри всі намагання гостей, «Вітязь» зумів переграти «Сокіл» і обійти їх у турнірній таблиці.


Концово, стадіон «Вітязь»

Арбітри: Шимон Юрій, Зан Євген, Шитів Крістіна.
Делегат: Варга Федір.

«Вітязь» (Концово) – «Сокіл» (Кінчеш) 1:0 (1:0)

Голи: Варваринець Іван 22.

«Вітязь»: Ваш Андрій, Русин Едгард, Ганич Віталій, Рогач Віталій, Бонтей Василь, Гартман Мілан, Фекете Василь, Пінковський В’ячеслав, Варваринець Іван, Машталір Сергій, Ревта Олександр.
Запасні: Готра Михайло, Федак Микола, Мишанич Юрій, Горняк Андріан, Зизич Іван, Готра Едуард, Качур Артур, Варцаба Владислав.
Тренер: Пінковський В’ячеслав.

«Сокіл»: Фанта Віталій, Глива Олександр, Дем’ян Роман, Петрич Крістіан, Яхимець Олександр, Лучин Віталій, Лович Вячеслав, Марусич Михайло, Турега Дмитро, Кривка Павло, Батка Жолт.
Запасні: Лобанов Андрій, Чекета Вадим, Ікапін Олександр, Солодовик Ігор, Луб Степан, Янцо Юрій, Мицак Ігор, Корпош Іван, Вароді Йосип.
Тренер: Микита Віктор.
Олег МИКИТА
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 941 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: