Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" сильніший у дербі Ужгородщини (ФОТО)
19:51
"Вітязь" сильніший у дербі Ужгородщини (ФОТО)
Лідер першості реалізував свою перевагу над суперником у другому таймі.

У головному дербі Ужгородщини рівний рахунок та й гра вцілому протрималася трохи більше одного тайму. У першому колі між цими командами була зафіксована нічия, тож господарі були налаштовані як мінімум здобути очки у цій грі. У складі Сторожниці зі старту дебютував екс-гравець чопського Локомотива Томаш Надь, який вийшов на вістрі атаки.
 
Гра розпочалась не надто активно, обидві команди рідко підбирались до чужих воріт, всі основні події відбувались в центрі поля. З часом гості почали прибавляти в атакуючій складовій, але крім не точних ударів Повхана, Ковтана та Горянка нічого небезпечного вони не створили. У господарів було і того менше. Єдиний момент вартий уваги у першому таймі виник на 22-ій хвилині, коли Горняк навісив з правого флангу, а Повхан пробив головою, м’яч влучив в поперечку і вилетів за межі поля. У середині першого тайму у зіткненні травмував коліно Микола Федак, тож змушений був покинути поле.
 
Вже зі старту другого тайму у обох команд почали виникати гострі епізоди. Лукіяник подав зліва та Надь пробив головою вище воріт. Концгазівці відповіли результативною затяжною атакою, в ході якої Пребуш пробив з восьми метрів та Марко перевів на кутовий. Після подачі з якого Пребуш вже бив головою, і на цей раз точніше – 0:1.
 
Рутенія намагалась швидко виходити вперед та командна гра сьогодні була не на високому рівні. Підопічні Пінковського діяли більш ефективно, так Ковтан вийшов на ударну позицію і розстрілював ворота з 17 метрів, кіпер відбиває. На 61-й хвилині стався курйозний гол, коли екс-гравець Рутенії Савко пробив з дальньої відстані, воротар вийшов з воріт, щоб забрати круглого та той перед ним вдарився об купину і змінивши траєкторію залетів у ворота – 0:2.
 
На 72-й хвилині Горняк відгукнувся на подачу з лівого краю і вдало пробив головою – 0:3.
 
Господарі мали можливість скоротити відставання після виконання стандарту – Медведєв подав зліва та Жентичко на дальній стійці пробив не точно. Лукіяник декілька разів зміщався з лівого краю в середину і завдавав дальні удари, але повз ворота. Пребуш та Горняк також цілили у рамку з середньої відстані, але мимо.
 
На 83-й хвилині Ковтан заробив штрафний перед карною зоною, сам його і виконав, технічно перекинувши стінку – 0:4.
 
Вітязь здобуває три очки у грі з сусідами з Сторожниці, які не змогли нічого протиставити лідеру першості.
 
 
Арбітри: Печунка В., Проценко Р., Рущак С.
Делегат – Головнич С.С.
 
с. Сторожниця, глядачів 150
 
ФК «Рутенія» Сторожниця – ФК «Вітязь» Концгазо 0:4
 
Голи: Пребуш, 55, Савко, 61, Горняк, 72, Ковтан, 83.
 
Рутенія: Костянтин Марко, Юрій Жидик, Сергій Прокопець, Давід Дьордяй, Євген Лукіяник, Іван Жентичко, Владислав Андрусь, Ярослав Костик, Євген Загорчак (Віталій Медведєв, 18), Євген Колобов, Томаш Надь (Олександр Гряділь, 73 (Михайло Янцо, 86)).
Запасний: Мар'ян Гончарук.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Вітязь: Андрій Ваш (Олександр Костик, 80), Олександр Ревта, Вадим Селещук, Богдан Будз, Микола Федак (Владислав Бухарієв, 27), В'ячеслав Пінковський-молодший (Степан Савко, 58), Віталій Пребуш, Василь Красношлик (Олександр Свадеба, 75), Сергій Повхан (Михайло Микула, 84), Андріан Горняк, В'ячеслав Ковтан.
Запасні: Володимир Лович.
Тренер – В'ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Надь, 35 – Ковтан, 23.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1077 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: