Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" у спарингу переграє "Вільхівці"
21:19
"Вітязь" у спарингу переграє "Вільхівці"
Підопічні Вячеслава Пінковського беруть гору над чемпіоном першої ліги Східної зони.

Поле школи №7 міста Ужгород, на яке вийшли команди, було у досить поганому стані.

Для «Вільхівців» це був перший матч після тривалої зимової перерви, тому кондиції гравців були далекі від оптимальних. До того ж було багато футболістів на перегляді, які зіграли по тайму, який тривав тридцять п’ять хвилин.

Номінальні господарі більше контролювали м’яч, однак втілити свої моменти в гол їм ніяк не вдавалось. Основна гострота йшла після стандартів у виконанні Артура Апіяна.

Команда з Концгазо діяла на контратаках, одна з яких на 20-ій хвилині принесла успіх. Після подачі з флангу Едуард Готра результативно пробив головою по воротам.

У другій половині гри команди провели багато змін у складі. І вже через п’ять хвилин по перерві Степан Савко дальнім пострілом з 32 метрів у дев'ятку зрівнює рахунок. 1:1.

На 60-ій хвилині невпевнена гра захисників Вільхівців призвела до того, що нападник суперника залишився один перед воротами і Готра скористався шансом ще раз відзначитись. 1:2.

За декілька хвилин до свистка Юрій Мандич відбив м’яч руками на лінії воріт, за що був вилучений. Пенальті реалізував Едуард Готра, який і став героєм цієї товариської зустрічі.  
Рудольф Балажинець
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1033 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: