Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" в останньому турі забиває чотири (ФОТО)
20:30
"Вітязь" в останньому турі забиває чотири (ФОТО)
Підопічні Пінковського зуміли перемогти в останній грі чемпіонату.

Ця гра мала важливе значення лише для господарів, адже після втрати першого місця за декількома турами раніше, вони могли бути навіть третіми. Щоб зберегти свою позицію їм потрібно було вигравати, тим більш пам’ятаючи результат у Заріччі, де вони втратили такі важливі очки. Іршавців приїхало на гру 12 чоловік, тож варіацій у складі у них не було.
 
З перших хвилин гості розпочали гру активніше і вже на 4-ій хвилині Булеза гостро пробивав зі штрафного з 22 метрів, Костик у стрибку відбиває. Синьо-жовті продовжували підтискувати суперника. Концгазівці лише після закінчення першої десятихвилинки почали створювати небезпечні моменти. Горняк пробивав зліва з гострого кута, але не точно. Після кутового від Микули Пінковський пробив головою, але над воротами. На 23-ій хвилині вже Ковтан навісив, а Селещук головою б’є повз рамку.
 
На 26-ій хвилині Заріччя організували найкращий момент у матчі. Булеза подав з лівого краю на дальню стійку, де двоє його партнерів вже готові були пробивати у порожній кут воріт, але завадили один одному і змарнували нагоду. Перспективні удари з середньої відстані наносили Петер та Урста.
 
Та на 34-ій хвилині підопічні Цимбала самі собі привезли гол. Гобона біля бровки, не далеко від своєї штрафної, вирішив обігрувати Горняка і таким чином втратив м’яч, Андріан одразу ж переадресував круглого у район перед карною зоною на Ковтана, який обігравшись із Красношликом своїм коронним ударом відправив м’яч у дальню дев’ятку – 1:0.
 
За хвилину господарі подвоїли свою перевагу. Подачу з кута поля від Горняка, у боротьбі зі Петером замкнув Пребуш – 2:0.
 
Оговтатись від такого подвійного удару зарічанцям було важко. Та до перерви вони намагались чимось відповісти. Ганчич потужно пробив з лівого краю з 15 метрів, Костик перевів за межі поля. Ще в одному з епізоді Уста вибігав на ворота, обійшовши захисників та Селещук в останній момент вибив з-під ніг нападника шкіряного.
 
Початок другого тайму проходив досить не спішно, обидві команди не могли підібратися до воріт. Та з часом перевага господарів ставала все більш відчутною. На 60-ій хвилині Ковтан на ривку намагався піти від опонентів та був зупинений Костаком не по правилам. Арбітр ставить пенальті. Пінковський-молодший пробиває впевнено під стійку – 3:0.
 
На 64-ій хвилині Ковтан вивів Горняка на ворота та Андріан з 7 метрів пробив вище. За три хвилини Бухарієв подав зліва, Микула з 8 метрів головою пробив у руки голкіперу. Після точної діагоналі від Ковтана Бухарієв виходив на ворота з лівого краю, але не зміг пробити Волошина. На 78-ій хвилині чергова подача з флангу, тепер від Красношлика, і Микула все ж забиває головою у цьому матчі – 4:0.
 
Вітязь повністю контролював ситуацію на полі і розігрував свої позиційні атаки. На 83-ій хвилині Ковтан вдруге у матчі вивів Горянка один в один, але і цю нагоду Андріан не використав.
 
Команда Пінковського закінчує сезон на мажорній ноті, але лише із сріблом.
 
 
Арбітр – Сергій Гецко
Асистенти – Андрій Сімку, Золтан Кота
Делегат матчу – Ласло Зайтлер
 
с. Концово, глядачів 40
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Заріччя» 4:0
 
Голи: Ковтан, 34, Пребуш, 36, Пінковський, 60 (пен.), Микула, 78.
 
Вітязь: Олександр Костик, Вадим Селещук, Богдан Будз, В’ячеслав Пінковський-молодший, Василь Красношлик, Олександр Свадеба, Юрій Кузьма (Олександр Ревта, 22), Андріан Горняк, Михайло Микула, Віталій Пребуш (Владислав Бухарієв, 56) В’ячеслав Ковтан.
Запасний: Андрій Ваш.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Заріччя: Владислав Волошин, Юрій Костак, Роман Гобона, Олександр Поп, Любомир Ганчич, Іван Ільницький, Юрій Булеза, Рудольф Петер (Іван Козуб, 54), Назар Бобик, Олександр Совтан, Василь Урста.
Тренер – Микола Цимбал
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: