Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" вдома дотиснув "Н.Коропець"
13:00
"Вітязь" вдома дотиснув "Н.Коропець"
У поєдинку 15-го туру Першості області, Західної зони, Концівська команда переграла ФК «Н.Коропець» з рахунком 2:1.

Упевнена хода Вітязя у першій половині чемпіонату у другому колі змінилася неочікуваними втратами очок. Домашня нічия з «Невицьким замком» та поразка від Ракошина ніби свідчили про незібраність чи можливо невмотивованість команди перемагати. У результаті вражаючий відрив від другої сходинки турнірки тепер становить всього три очки. І питання цьогорічного чемпіона залишатиметься відкритим чи не до кінця сезону.

Поєдинок проти ФК «Н.Коропець» для «Вітязя» певно що один із найвідповідальніших. Гості одні з претендентів на призові місця, і останні тури демонструють силу характеру, та результат. І поразка у цьому матчі для господарів могла означати втрату лідерства у турнірній таблиці. Але гравці «Вітязя» цю відповідальність усвідомлювали. Ще з перших хвилин господарі залишили суперника без м’яча відтіснивши гру на чужу половину поля мало не на увесь тайм. Справді, гравці «Н.Коропця» хіба кілька разів перетинали з м'ячем центр поля. Але разом з тим, по справжньому небезпечних нагод у першій половині першого тайму футболісти «Вітязя» так і не створили. До удару справа дійшла лише кілька разів, але постріли Готри, Горняка та Коваля були дуже неточними. Варто зазначити, що початок поєдинку супроводжували і сильні пориви вітру, тому м’яч гравці постійно намагалися тримати низько.

Як тільки вітер трохи вщух, господарі розвинули швидку атаку правим флангом. На 20-ій хвилині, після навісу одного з гравців на дальню стійку м’яч підчатував Готра. Той головою вдарив у ствір воріт. М'яч від воротаря влетів спершу у стійку а потім і у самі ворота. Але раділи господарі недовго, гол було забито із офсайду.

Вже на 35-ій хвилині відкрити рахунок у господарів вийшло. Знову після атаки правим флангом. Після прострілу Коваля у карну площу, на м’ячі першим опинився Готра. Той пробив щосили, і точно. 1:0. Кілька хвилин потому господарі могли подвоїти рахунок. Кооваль з м'ячем по центру зумів увірватися до карної площі гостей. Звідти Василь спасував на Горняка. Той злету вдарив по м'ячу, але круглий відскочивши від землі пролетів трохи вище поперечини.

У таймі другому значно активізувалися і гості. Пустуючий раніше правий фланг у гостей у другій половині гри запрацював на повну силу. На 63-ій хвилині завдяки швидкій атаці, партнери по команді вивели Смагіна на ударну позицію. Той з меж штрафної пробив по воротах. М'яч від поперечки повністю влетів у ворота, звідки згодом вилетів у поле. 1:1.

Далі господарі занервували. Команда йшла уперед, але по дорозі здійснювала зовсім необов’язкові втрати м’яча. Виникла аналогічна з першим таймом проблема – небезпечних нагод господарі так і не створили. У свою чергу гості вправно контратакували. Активними на вістрі були Мельничок та Смагін. Чи не найактивніше сприяв розвитку атаки Гей Віктор, який неодноразово виводив партнерів по команді розрізними пасами уперед.

Та все ж редути гостей Вітязю вдалося прорвати. На 83-ій хвилині до штрафної «Н.Коропця» з м'ячем увірвався Селещук, той вийшов на хорошу ударну позицію і вгатив точно у сітку воріт. 2:1. Далі, гості намагалися будувати атаки, але бракувало ідеї. Тож у підсумку рахунок змінити не вдалося. ФК «Вітязь» вдалося втримати першу сходинку турнірної таблиці.
 

Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Олександр Бодня, Мар’яна Сухан
Інспектор - Режів Швайгер

ФК «Вітязь» (Конгазо) – ФК «Н.Коропець» 2:1

Голи: Готра, 35’, Селещук, 83’ – Смагін, 63’.

ФК «Вітязь»: Ваш, Селещук, Кобеляш, Ганич, Пребуш (Фекете, 69’), Кормош, Ревта (Варваринець, 66’), Горняк (Зизич, 85’), Готра, Кривка (Габовда, 55’), Коваль
Запасні: Костик, Медвідь

ФК «Н.Коропець»: Пуга, Маринець, Кіштулинець, Смагін Віктор, Шіц, Росул, Смагін Вал. (Гарапко, 76’), Магош, Гей, Сорока (Мельничок, 68’), Олберт
Запасні: Янкович, Попик, Васільєв, Сабов

Попередження: Пребуш, Зизич – Сорока, Росул, Кіштулинець
Мартін  ТУРКАЛО
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 978 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: