Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" вдома розбиває "Ракошино" (ФОТО)
22:24
"Вітязь" вдома розбиває "Ракошино" (ФОТО)
Підопічні Вячеслава Пінковського впевнено розбираються з ракошинцями.

Цікаве тренерське протистояння очікувало у центральному матчі другого туру першості Західної зони. Колись партнери по ОСК «Закарпаття», а зараз тренери Вячеслав Пінковський та Олександр Когутич зійшлися у принциповому поєдинку.

У минулому сезоні ці команди обмінялись однаковими виїзними перемогами 1:2.

Звітна гра проходила за невеликої переваги господарів. Першу половину тайму відбувалась в’язка боротьба, де кожна з команд хотіла повести в рахунку. Гострота від обох груп атак виникала досить рідко. У гостей Яцина прорвався штрафної і виконував простріл та Ваш забрав. Концгазо відповіло не сильним ударом Кривки.

Та за десять хвилин до перерви господарям вдалось вийти вперед завдяки курйозному голу. Василь Кормош виконав навісну передачу зі штрафного з 40 метрів, Варахоба намагався зіграти на виході, але не розрахував траєкторію польоту м’яча (можливо і вітер «допоміг»), і шкіряний нікого не торкнувшись залетів у сітку воріт.

У другій половині зустрічі підопічні Пінковського діяли в нападі більш активніше, користуючись провалами в обороні суперника. Так Едуард Готра вийшов на одного воротаря та Варахоба відбив ногами удар півзахисника. На 52-ій хвилині Кормош, який декількома годинами раніше відіграв матч за СДЮСШОР проти стрийської «Скали» в ДЮФЛУ, знову виконав стандарт, на його подачу відгукнувся Ковтан, який головою вколотив круглого за призначенням. 2:0.

Ракошинці після переходу середини поля часто не могли знайти продовження атаці і втрачали м’яч. Господарі значно добавили в статистику ударів по воротам. В ефективну площину перевів Ковтан, який з 22 метрів пробив сильно і точно. 3:0.

Готра не використав ще один вихід сам на сам. У помаранчевих на рахунку був один удар від Курти. Ще одного разу Сливка подав, а Худинець пробив у падінні – Ваш впіймав.

На 74-ій хвилині Ковтан обійшов Меденція та воротаря і закотив круглого у пусті ворота. 4:0.

Забити гол престижу міг Яцина, який вже пробив повз голкіпера та Федак виніс м’яч з лінії воріт.

В завершальні хвилини Ковтан запустив у прорив Горянка, який вийшов віч-на-віч і забив п’ятий гол своєї команди.

Вітязь показує всі свої сильні сторони із доволі не простим суперником.
 

Арбітр – Ігор Гарлач
Асистенти – Мирослав Горгош, Сергій Боднар
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Концгазо, глядачів 50
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Ракошино» 5:0

Голи: Кормош, 35, Ковтан, 52, 61, 74, Горняк, 90.

Вітязь: Андрій Ваш (Олександр Костик, 82), Віталій Рогач, Василь Бонтей, Павло Кривка, Василь Кормош (Микола Федак, 66), Віталій Пребуш (Вадим Селенчук, 75), Андраін Горняк, Едуард Готра, Олександр Свадеба (Юрій Мушка, 78), Вячеслав Ковтан, Олександр Ревта.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Ракошино: Ігор Варахоба, Андрій Меденцій, Сергій Мотринець, Сергій Рущак (Василь Напуда, 70), Юрій Логойда (Іван Сливка, 72), Артур Морщук, Андрій Доктор (Василь Ремета, 75), Євген Козарь (Дмитро Худинець, 85), Євген Бізяєв (Микола Чорней, 64), Вадим Курта (Юрій Левкулич, 83), Дмитро Яцина.
Тренер – Олександр Когутич.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
   
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1207 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: