Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" вдома розгромно переміг "Баранинці"
20:23
"Вітязь" вдома розгромно переміг "Баранинці"
В поєдинку лідерів чемпіонату гравці «Вітязя» не залишили шансів своєму супернику.

Вже з самого старту господарі повели у рахунку. Після подачі у штрафну гостей баранинські гравці не розібрались хто має винести м’яч, і шкіряний дістався до Кручаниці, який з двох метрів не промахнувся – 1:0.  

Трохи згодом Варваринець вийшов на побачення з голкіпером, але переграти останнього не зумів. На 15-й хвилині «Баранинці» програвали вже з різницею у два м'ячі. Бухарієв виконав подачу з правого краю в карний суперника, де Ковтан пробивав головою, але на постріл нападника зреагував голкіпер, відбивши м’яча перед собою, цим сповна скористався Горняк, пробивши вже у порожні ворота – 2:0.

За п'ять хвилин Слободян небезпечно подавав зі штрафного, але безрезультатно. Відразу в наступній атаці гості виймали круглого з сітки воріт вже втретє. Горняк пробив з 12 метрів, Марко з ударом Андріана впорався, але першим на добиванні опинився Ковтан – 3:0.

Надалі гра заспокоїлась і гострих моментів не виникало. На 28-й хвилині гри Баранинці нарешті наблизились до воріт господарів, Медведєв отримав м'яч на підступах до штрафної і потужно пробив, але м'яч влучив у захисника, після чого вийшов на кутовий. Подача з кута поля закінчилась ударом Мартинича, але трохи вище воріт.

Відразу в наступній атаці гості відквитали один гол. Загорчак, який декількома хвилинами раніше вийшов на поле, промчав правим краєм, і прострілив, Мадяр випередивши воротаря на ближній стійці пробив головою, але влучив у перекладину, після чого круглий відскочив до Костика і Ярославу вже не склало труднощів забити у порожні ворота - 3:1.

Згодом Загорчак знову пройшов правим флангом, але ніхто з партнерів не відгукнувся на його простріл. За п'ять хвилин Варваринець вивів Ковтана один в один з голкіпером, але В’ячеслав влучає у стійку.

Під кінець першого тайму футболістам «Вітязя» вдається забити ще раз. Ковтан, скориставшись помилкою захисника, вискочив на ударну позицію і пробивав у дальній кут - 4:1.

В дебюті другого тайму Варваринець отримав передачу в штрафній, прибрав захисника, але влучити у ціль не зміг. На 48-й хвилині зустрічі Бухарієв пройшов правим краєм, подав у штрафну, де Горняк прийняв м'яч, але довго приймав рішення і захисники встигли нівелювати загрозу. За декілька хвилин Балажинець подав зі штрафного на дальню стійку, але Мадяр якимось дивом не влучає у ворота. На 55-й хвилині Слободян вивів Медведєва на ударну позицію, але Віталій з вигідного положення пробив у голкіпера.

Ковтан пробивав зі штрафного, але Марко на місці. Гості відповіли ударом Слободяна. Назар намагався засмутити голкіпера господарів дальнім пострілом, але повз ворота. На 65-й хвилині Ковтан вийшов на побачення з голкіпером, але не вистачило лічених сантиметрів.

Відразу в наступній атаці В’ячеслав сповна реабілітувався за попередній епізод. Уникнувши офсайдної пастки, він вийшов на ударну позицію і холоднокровно реалізовує вихід віч на віч – 5:1.

На 73-й хвилині Коваль віддав на Варваринця, Іван уникнувши положення поза грою, протягнув круглого до штрафної суперника, віддав на Ковтана і той розстріляв вже порожні ворота - 6:1.

За декілька хвилин Загорчак пробивав з дальньої відстані, але голкіпер без проблем фіксує м'яч. На 77-й хвилині гості розіграли хорошу комбінацію і вивели на ударну позицію Фаринича, але той не зміг влучити у рамку воріт. Згодом «Баранинці» розгорнули хорошу атаку. Слободян подав у штрафну, але голкіпер не зміг зафіксувати м'яч, після чого Федак виносить круглого з порожніх воріт, але першим на м'ячі опинився Мадяр, Олександр пробивав в один дотик, але влучив у голкіпера.

Отже, «Вітязь» достроково святкує чемпіонський титул. Що ж до «Баранинців», то вони в останній грі чемпіонату будуть боротися за третю сходинку.
 
 
Арбітри: Митровський М., Шкура В., Вовчанський І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
с. Концово, глядачів 150
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Баранинці» 6:1
 
Голи: Кручаниця, 6, Горняк 15, Ковтан 27, 45, 67, 73 – Костик 35.

Вітязь: Ваш Андрій, Бухарієв Владислав, Пребуш Віталій, Селещук Вадим, Ганич Віталій, Кормош Василь, Коваль Василь, Кручаниця Василь, Горняк Андріан, Варваринець Іван, Ковтан В’ячеслав.
Запасні: Костик Олександр, Зизич Іван, Дюрик Іван, Кривка Павло, Готра Едуард, Ревта Олександр, Федак Микола.
Тренер – Піньковський В’ячеслав
 
Баранинці: Марко Константин, Стецьо Едуард, Андрусь Владислав (Загорчак Євген, 31), Прокопець Сергій (Фаринич Ярослав, 56), Медведєв Віталій, Рудольф Балажинець, Ухатюк Артем (Джуджук Ігор, 84), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Мартинич Олег (Мадяр Олександр, 31), Слободян Назар.
Тренер – Бисага Іван
Олександр Гряділь
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1380 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
У Славіка Ковтана на "Баранинці" ... "ЗУБ"?

الاسم *:
Email *:
كود *: