Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вітязь вириває нічию в сутінках (ФОТО)
21:29
Вітязь вириває нічию в сутінках (ФОТО)
У центральній грі 15-го туру Першої ліги Західної зони не обійшлось без скандалу.

Вітязь вириває нічию в сутінках (ФОТО) На відміну від недільних матчів, цей було вирішено грати на годину пізніше, через те, що гра проходить у будній день. Та через значну затримку з арбітрами, яких забули призначити на цей матч, зустріч розпочалась о 18.00 к.ч.

Сама гра проходила на зустрічних курсах, хоча гості більш впевнено себе почували у побудові атак. Перше загострення прийшло саме від них. Жоффчак в оточенні двох захисників намагався пробити з 14 метрів, але удар вийшов не сильним. Червоно-білі не підпускали суперника близько до воріт, тому господарі більше використовували дальню артилерію. Коваль, Фекете та Пінковський провіряли Ізая на надійність. Небезпечним ударом відзначився і Балажинець, після підбору з подачі кутового.

За п'ять хвилин до свистка на перерву гості дістали право на кутовий. Микуляк навісив на ближню стійку, де Фекете зрізав головою у дальній кут своїх воріт. Одразу ж подвоїти рахунок мав Назаренко, який після пасу від Жоффчака пробивав з восьми метрів, але голкіпер відбив цей удар.

З початком другого тайму Баранинці продовжували контролювати хід гри, час від часу створюючи моменти біля чужих воріт. Так Микуляк пробивав зі штрафного з 23 метрів та воротар був на місті. Назаренко пробивав через себе вже у пусті ворота, які залишив кіпер після невдалого виходу, але мимо.

Гравці намагались демонструвати швидкий футбол, але якість поля часто перекреслювала всі їхні старання.
Найгарячіше біля воріт гостей було після прострілу Рогача, на який вискочив на ближню стійку Василь Коваль, але він якимось дивом не попав у вільний ближній кут з чотирьох метрів. У Баранинців Дзьоба сам створив собі момент після перехвату біля чужої штрафної. Едуард обійшов захисника і пробив, та воротар забрав.

Всю гру небо було хмарним, тому сутінки настали швидше. В останні хвилини матчу червоно-жовті почали грузити м'яч у штрафну і йти у ва-банк. Одна з таких атак правим флангом, яку намагався перервати Смагін, але не дотягнувся до м'яча, а Каганець закриваючи лице руками автоматично прокинув собі круглого на хід. Апеляції щодо гри рукою арбітр не сприйняв. А Сімеон в свою чергу продовжив гру і виконав передачу у карну зону, де Едуард Готра прийняв м'яч і з 14 метрів невідпорно пробив у ворота. 1:1.

Через дві хвилини арбітр оповістив про закінчення гри. Гри, яку будуть ще довго згадувати, у контексті організації і часових рамок (завершили поєдинок о 19.40).

Баранинці втрачають дорогоцінні очки, і ще більше наближають чопську команду до золота чемпіонату. Вітязь продовжує свою безпрограшну серію до дев'яти матчів і виходять на четверте місце.  
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Ілля Вовчанський, Євген Зан
Делегат матчу – Іван Головко
 
с. Концгазо, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Баранинці» 1:1

Голи: Е. Готра, 90 – Фекете, 41 (автогол).
 
Вітязь: Юрій Цветков, Олександр Ревта, Віталій Ганич, Віталій Рогач, Василь Бонтей (Сімеон Каганець, 68), Василь Фекете, Мілан Гартман (Андріан Горняк, 75), Вячеслав Пінковський-молодший, Іван Варваринець (Едуард Готра, 80), Василь Коваль (Іван Зизич, 71), Сергій Машталір.
Запасні: Михайло Готра, Михайло Головко, Юрій Мишанич, Владислав Варцаба.
Тренер – Вячеслав Пінковський.

Баранинці: Андрій Ізай, Андрій Смагін, Анатолій Пеца, Сергій Товтин, Рудольф Балажинець, Едуард Дзьоба, Владислав Микуляк, Віктор Жоффчак (Сергій Прокопець, 71), Олександр Назаренко, Євген Лукяник (Андрій Харченко, 62), Олександр Русин (Артем Слободін, 82).
Запасні: Володимир Браїла, Ярослав Фаринич.
Тренер – Іван Бисага.

Попередження: Фекете, 82 – Дзьоба, 50.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: