Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" з Концова розправляється з "Невицьким Замком" (ФОТО)
23:06
"Вітязь" з Концова розправляється з "Невицьким Замком" (ФОТО)
Забивши в кожному з таймів футболісти "Вітязя" у рідних стінах забезпечили собі комфортну перемогу у матчі з аутсайдером турнірної таблиці.

Перші хвилини поєдинку розставили все на свої місця: господарі поля взяли м'яч під свій контроль та сподівались забити гол у стартовому відрізку, невиччани ж - замкнулися на своїй половині поля, намагаючись завадити супернику втілити у життя свої задуми.

Близьким до відкриття рахунку був Андріан Горняк, який в одній атаці мав відразу дві нагоди, аби відзначитись. Перший раз він виконинав надто сильний простріл уздовж воріт, а через кілька миттєвостей, коли м'яч знову повернувся до нападника - пробив мимо воріт.

У середині тайму впродовж однієї хвилини команди обмінялися стовідсотковими моментами. Спочатку Іван Варваринець не реалізував вихід на побачення з голкіпером просто не влучивши у рамку. Воротник оперативно виніс від своїх воріт на чужу половину поля, де Олександр Ганчак ефектно п'яткою вивів Михайла Лабу на рандеву з воротарем уже команди "Вітязь". Лаба перекидав кіпера, але перекинув, разом з тим, і ворота. Реалізуй цей епізод невиччани могли серйозно поборотись за сприятливий результат.

На 21 хвилині м'яч таки опинився у воротах. Футболісти "Вітязя" відкрили рахунок зусиллями Івана Варваринця, який з лівого флангу прострілив у карну зону, а у напівпорожні ворота м'яч заніс Андріан Горняк - 1:0. 

Після забитого голу сценарій гри не змінився. Господарі і далі продовжували атакувати великими силами, а гості - сподівались на контратаки. По правді кажучи, м'яч не тримався ні в однієї, ні в іншої команди. Можливо, справа у стані газону, який точно не сприяв технічному та комбінаційному футболу.

У середині тайму Василь Коваль після скидки головою від В'ячеслава Пінковського-молодшого зумів пройти захисника і відпасувати на вільного Івана Варваринця. Останній не влучив у підкаті у незахищені ворота. А до подвоєння рахунку було так близько...

Друга половина гри, знову ж таки, проходила під диктовку господарів. Мінімальна перевага у рахунку не дозволяла їм комфортно себе почувати на футбольному полі. І це зрозуміло: нехай невиччани й не організовували гострих атак, але будь-яка неуважність, якою обов'язково скористалися б гості, могла коштувати їм дорогоцінних очок. Відтак, футболісти Концгазо всіма силами намагались подвоїти рахунок.

Уже ближче до завершення матчу Василь Коваль міг ставити крапку. Після подачі з правого флангу він пробивав з лету, проте влучив в поперечку. Ще через кілька хвилин черговий гольовий епізод був змарнований Василем. Нападник розібрався з двома захисниками, але промазав - м'яч тільки черкнув стійку.

Але крапку господарі, все ж, зуміли поставили. Зробив це Олександр Ревта, який вийшов на заміну. Йому вдався, просто таки, феноменальний постріл з дальної дистанції у верхній кут. Голкіпер безсилий - 2:0.


Стадіон "Концово" - 100 глядачів

Арбітр: Олександр Зубільчак
Асистенти: Олександр Сташко, Михайло Гусєв
Делегат: Анатолій Плєханов

"Вітязь" Концово - "Невицький Замок" 2:0

Голи: 
Горняк 21, Ревта 86.

"Вітязь": Юрій Цвєтков, Віталій Рогач, Едгард Русин, Віталій Ганич, Василь Бонтей, Василь Фекете, Мілан Гартман, В'ячеслав Пінковський-молодший, Василь Коваль, Іван Варваринець, Андріан Горняк.
На заміні: Андрій Ваш, Сімеон Каганець, Олександр Ревта, Сергій Машталір, Едуард Готра, Іван Зизич, Юрій Мишанич, Владислав Варцаба.
Тренер: В'ячеслав Пінковський.

"Невицький Замок": Роман Стегура, Микола Шукаль, Михайло Лаба, Олександр Ганчак, Мирослав Данко, Руслан Ільків, Констянтин Костик, Віктор Фесай, Олександр Поковер, Василь Богдан.
На заміні: Владислав Калинич, Йосип Матолчі, Богдан Добоній, Іван Стойка, Іван Дудик, Володимир Лелекач, Іван Диковець.
Тренер: Іван Матьовка.

Попередження: Фекете - Дудик.
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1005 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: