Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Витязь" заблукав у карпатських нетрях (ФОТО)
14:32
"Витязь" заблукав у карпатських нетрях (ФОТО)
Про центральний поєдинок Західної зони першої ліги читайте далі.

Команди підійшли до очного двобою в різному гуморі. «Витязь» у попередньому турі не зміг здолати винні погреби Бобовища й втратив два дорогоцінні бали. Команда з Верхнього Коропця навпаки не тільки відвідала славнозвісний кінчешський базар, а й вирвала з пір’ям від місцевого амбітного «Сокола» перший для себе у цьому сезоні, та мабуть і за попередній рік також, виїзний заліковий бал.

У першому таймі м’ячем трохи більше володіли підопічні Пінковського, які вперше загострили ситуацію вже на 5-й хвилині. Навісну передачу Рогача з правого флангу ударом головою з меж штрафного майданчика повз дальню ліву стійку замкнув Пребуш. Через дві хвилини на завершенні атаки лівим флангом Готра пробивав під ближню стійку. Івашкович відбив і з другої спроби заволодів круглим. Ще через дві хвилини лівим флангом зі зміщенням до центру відповіли господарі, які заробили право на штрафний удар. Решко хоча й не так сильно, та все ж поцілив у лівий верхній кут. Ваш вчасно змістився й заволодів м’ячем.

Та свій найгостріший момент у матчі підопічні Решка створили на 14-й хвилині, за наслідками атаки по центру зі зміщенням до правого флангу. На її завершенні Брунцвик віддав на одинадцять метрів на Бобаля, а Сергій фінтами зібрав біля себе більшість оборонців і воротаря й віддав на праву стійку на вільного Чорю, та Михайло із вбивчої позиції пробив у сантиметрах над поперечиною порожнього кута воріт. Через дев’ять хвилин свій найнебезпечніший момент у таймі, за наслідками атаки по центру, видали гравці «Витязя». На її завершенні Варваринець віддав діагональ на лівий край штрафного майданчика на Пребуша. Воротар вийшов на цей м’яч, та не дістав його і Віталій мав змогу із вбивчої позиції вколотити м’яч у сітку. Та під цей постріл у пожежному режимі кинувся захисник, заблокував політ круглого й врятував своїх партнерів від голу.

Надалі господарі не дозволяли наближатись до своїх воріт. Свідченням цього є удар відчаю із 40-ка метрів, якого на 31-й хвилині завдав Готра. Круглий досить небезпечно оминув стійку зовсім близько. Через вісім хвилин Готра завершив атаку по центру влучним ударом, поціливши трохи ближче до правого кута. Івашкович не ризикуючи відбив і з другої спроби заволодів м’ячем. Могли біло-червоні забити й гол у роздягальню на 45-й хвилині, коли на завершенні атаки правим флангом Рогач виконав удар-навіс на Пребуша. І хоча Віталій не дотягнувся до круглого, та той дуже небезпечно пролетів повз дев’ятку.

Другий тайм пройшов за тотального домінування гостей у володінні м’ячем, однак радості це їх тренерському штабу не приносило. Комбінації на підступах до штрафного майданчика за участю Варваринця, Горняка, Готри та інших партнерів у межах штрафного майданчика перекусували захисники. Особливо феєрив, на фоні своїх партнерів, кращий у складі господарів Жавко, якому також суттєво допомагав Власик та й інші старались як могли, а могли рівно стільки як потрібно.

Так чи інакше, та перша досить гостра атака гостей відбулась тільки на 62-й хвилині, коли господарі заробили право на кутовий з правого флангу. Навісну передачу від Свадеби сильним ударом головою з 8-ми метрів замкнув центральний захисник Селещук, який підключився до стандарту. Та воротаря підстрахував захисник, який виніс круглого з лінії воріт. Через п'ятнадцять хвилин на завершенні атаки по центру Варваринець вирізав діагональ на правий край штрафної на Лучика, та удар Віталія, на щастя для Івашковича, що не реагував, прийшовся  поруч із ближньої стійкою.

На 82-й хвилині в контратаку по центру зі зміщенням до правого краю вирвались господарі. Довгим пасом партнери могли вивести Шелу фактично віч-на-віч з воротарем, та асистент арбітра зафіксував у нього офсайд. Через три хвилини підопічні Пінковського, на завершенні атаки по центру зі зміщенням до правого флангу, створили свій найнебезпечніший момент у таймі. Фекете віддав на Лучика, а Віталій наважився на удар із 35-ти метрів. Воротар не зреагував, та на його щастя круглий влучив у поперечину, від якої вилетів на лівий край воротарського майданчика. Готра добивав із вбивчої позиції, та з 6-ти метрів запустив свою гармату над поперечиною, принісши цим незабутні хвилини насолоди фанам «Карпат», які просто шаленіли від такої щедрості зірок «Витязя» й отримали в нагороду сенсаційну нічию з лідером.
 
 
Арбітр – Михайло Полончак
Асистенти – Вадим Рубей та Іван Біров
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
Село Лалово, стадіон «Карпат-арена», ясно, + 28 градусів, 200 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Витязь» Концгазо – 0:0
 
«Карпати»: Володимир Івашкович, Руслан Жавко, Олександр Брунцвік, Микола Обицьки, Сергій Бобаль (Ярослав Бела, 13), Михайло Власик (Валерій Воробйов, 60), Юрій Болдижар, Крістіан Решко, Роман Чоря (Мирослав Русин, 55, Артур Шела, 75), Андрій Шевченко (Віктор Телінгер, 90+3), Василь Бирак.
Запасні: Ігор Матвеюк, Мирослав Решко.
Тренер – Мирослав Решко.

«Витязь»: Андрій Ваш, Віталій Рогач, Вадим Селещук, Василь Бонтей, Павло Кривка, Василь Кормош, Віталій Пребуш (Віталій Лучин, 53), Андріан Горняк (Олександр Ревта, 61), Едуард Готра, Олександр Свадеба (Сімеон Каганець, 65), Іван Варваринець (Василь Фекете, 77),
Запасні: Олександр Костик, Іван Зизич, Микола Федак.
Тренер – Вячеслав Пінковський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 978 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: