Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Витязь» здобув звитягу в В.Березному
22:12
«Витязь» здобув звитягу в В.Березному
У гірському Великому Березному погода відверто була не футбольна.

«Витязь» здобув звитягу в В.Березному Якщо в матчі юнацьких складів через хмари проблискувало сонячне проміння і вболівальники сиділи на лавах. То в поєдинку основних складів пронизливий вересневий дощ змусив шанувальників «гри мільйонів» ховатися в автівки, припарковані довкола стадіону та в підтрибунні приміщення. Терпіти ж примхи природи довелося учасникам матчу – гравцям, суддям та тренерам команд.
Дощова погода пішла на користь гостям. Підопічні Вячеслава Пінковського  діяли більш злагоджено, технічніше та й чітко розігрували м’яч практично на всіх ділянках поля. Господарі зробили ставку на гострі контратаки. Проте, жодна з них не призвела до гостроти біля володінь концгазівців.
Гол у матчі стався досить швидко. Вже на 4-й хвилині гри «Витязь» організував швидку атаку лівим краєм. Звідти пішла флангова верхова передача, в район воротарського майданчика, де боротьбу на другому поверсі виграв досвідчений Василь Фекете й перекинув стража березнянських воріт .
Далі гра змістилася в центр поля, гості свідомо відійшли на власну половину поля, й довгими передачами постійно намагалися вивести на ударну позицію швидких Горняка та Варваринця, оборонці «В.Березного» з потугами протидіяли цьому.
Та в другій половині гри, втома дала про себе знати й на 67-й хвилині розгорнута атака підопічних Пінковського завершилася фланговим проходом гравця, який дійшов практично до лінії воріт і відкотив м’яч під удар Варваринцю – Іван метрів з 7-ми пробив безвідпорно – м’яч, вдарившись об перекладину, залітає в сітку воріт господарів. 
Слід віддати належне команді «В.Березний», гравці якої й після другого пропущеного голу не знітилися й надалі продовжили боротьбу, прагнули провести бодай гол престижу й створити інтригу наприкінці зустрічі. Та захист «витязів» діяв бездоганно й не дав жодних шансів господарям. Тож вдруге поспіль «Витязь» здобуває вікторію з однаковим рахунком й пересувається на 6-те місце в турнірній таблиці.

Арбітр – Віктор Магурський (Іршава);
Асистенти – Андрій Пацкан, Роман Сенишин (Іршава);
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль (Берегово).


Стадіон В.Березний. Глядачів – 150
Температура +12

«В.Березний» - «Витязь» (Концгазо) – 0:2

Голи: Фекете 4, Варваринець 67

«В. Березний»: Готра (к) (Біганич 57), Пекар, Савка, Веселовський, Тацак, Словенський М.В. (Савка М. 46), Словенський М.М., Попович (Канюк 63), Кузьма, Геник, Пеняк.
Запасні: Тряско, Федорка.
Тренер – Микола Шевченко

«Витязь»: Ваш, Ганич, Русин, Рогач (Головко 81), Бонтей (Зизич 70), Фекете (к), Гартман (Готра 68), Пінковський, Горняк (Федак 17), Ревта, Варваринець.
Запасні: Цвєтков, Мишанич, Машталір.
Тренер – Вячеслав Пінковський
Роман Кухар

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 898 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: