Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" здолав "Мункач" (ФОТО)
21:43
"Вітязь" здолав "Мункач" (ФОТО)
Після пропущеного голу підопічні Пінковського зуміли відігратись і вирвати перемогу.

Завершав ігровий день у Середньому матч між Вітязем та Мункачем. З самого старту команди демонстрували високі швидкості, здебільшого мукачівці. Підопічні Сільваші одразу прибрали м’яч під свій контроль і за допомогою активних переміщень шукали шпарини у захисті суперника.
 

Та концгазівці створили першу реальну загрозу воротам. Горняк подав зі штрафного, а Селещук без перешкод пробивав головою, але не влучив у рамку. Стрімкі прориви мукачівців флангами часто зупинялись фолами, так двічі впродовж короткого відрізку часу по ногам отримав Франчук, який після фолу Горянка на 13-й хвилині матчу не зміг продовжити гру. Хміль зі стандарту з лівого краю пробив у ближній кут, Цветков відбив та Безверхній був першим на добиванні – 0:1.
 

Відігратись підопічні Пінковського зуміли через десять хвилин, і також після стандарту. Ковтан заробив штрафний і сам його виконав. За допомогою рикошету від стінки м’яч опустився у дальню дев’ятку – 1:1.
 

На початку другої половини гри вітязці заробили право на пробиття пенальті, після фолу Гогерчака на Ковтані. Вирок взявся виконувати Еудард Готра, який вчора святкував свій день народження, та його удар прийняла на себе перекладина.
 

Та вже за три хвилини біло-червоні все ж вийшли вперед. Після вкидання ауту справа Пребуш віддав у штрафну на Ковтана, який прийняв м’яч, прикрив корпусом і з розвороту з семи метрів пробив повз голкіпера – 2:1.
 

Одразу ж господарі змогли розвинути свій успіх. Горняк вдало зіграв у відборі у центрі поля, тим самим розпочавши контратаку, віддав на Ковтана, який повернув Андріану, вивівши його на ворота і Горняк технічно перекинув Дядюка, який вийшов йому на зустріч – 3:1.
 

Вся гра проходила в середині поля у жорсткій боротьбі. Моментів у матчі практично не виникало. Можна згадати лише удар Бобика з 18 метрів та Цветков зіграв надійно.
 

Вирішальну роль у матчі зіграло наявність у команді форварда, який у потрібний момент може вирішити долю матчу: у Вітязя таким виявився Ковтан, у Мункача багато індивідуально майстеровитих гравців та в останній фазі атаки у них поки проблеми.


 

Арбітр – Михайло Райда

Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей

Делегат матчу – Василь Попович

 

смт Середнє, глядачів 50

 

ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Мункач» 3:1

 

Голи: Ковтан, 25, 41, Горняк, 48 – Безверхній, 15.

 

Вітязь: Юрій Цветков, Владислав Бухарієв, Вадим Селещук, Володимир Лович, Василь Коваль, Андріан Горняк (Віталій Мадяр, 56), Віталій Пребуш (Юрій Лаб’як, 49) Едуард Готра (Вадим Дуран, 68), Сергій Повхан (Микола Федак, 53), Михайло Кампов (Владислав Михайловський, 55), В’ячеслав Ковтан.

Запасні: Девід Ніцкулич, Едуард Ковтанюк.

Тренер – В’ячеслав Пінковський.

 

Мункач: Володимир Дядюк, Михайло Хміль, Віталій Андрушин (Павло Ковачик, 47), Руслан Гогерчак, Валерій Паршин, Віталій Загієв, Віталій Трачук (Арсен Прокопович, 50), Денис Вісторобський (Владислав Зуєв, 36), Владислав Ярмошенко (Іван Орбан, 56), Олексій Франчук (Сергій Бобик, 15), Богдан Безверхній (Віталій Сурмач, 53).

Запасні: Артем Кандиба, Віталій Мосевич.

Тренер - Золтан Сільваші.
 

Попередження: Горняк, 13, Пребуш, 24, Бухарієв, 63 – Гогерчак, 39, Безверхній, 47.

 

На 38-й хвилині Готра не реалізував пенальті (перекладина).

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1694 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: