Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Вітязь" здолав опір мукачівців (ФОТО)
20:53
"Вітязь" здолав опір мукачівців (ФОТО)
У не зовсім видовищній грі підопічні Пінковського зуміли здобути чергові домашні три пункти.

Мукачівці, які проводять по дві гри в тиждень, приїхали у Концово за своїми першими балами у чемпіонаті. Для тренера вітязів суперник був досить таки принциповим, адже В’ячеслав Венцелович очолює команду СДЮСШОР, яка суперничає з МФА у ДЮФЛУ. А в самій команді багато вихованців ужгородської школи.
 
Стартові хвилини, в принципі як і вся гра, в більшій мірі проходила в середині поля. Гості активно переміщались по полю, однак їхні комбінації рідко доходили до завершальної фази. Концгазівці лише в середині тайму відзначились пострілами Ковтана та Горянка, яким бракувало точності. Наступне загострення відбулось аж в кінці першої сорокап’ятихвилинки. На 42-ій хвилині Ковтан віддав справа на лінію штрафної, куди набіг Бухарієв і пробив, Одинцов зловив. За дві хвилини Кренько здійснив прохід по центру. Обігравши суперника і пробив з 19 метрів, але трохи вище. Ще гостріше було після перехоплення від Шамрая, котрий одразу вивів Ковтана до воріт. Форвард Вітязя обійшов воротаря, але після цього пробив повз ворота з гострого кута.
 
На початку другої половини гри Ковтан знову опинився перед воротами і не зближаючись пробив з 17 метрів, кіпер забрав. На 59-ій хвилині легіонери Концгазо організували взяття воріт: Шамрай виконав подачу з правого краю, а центральний захисник Лук’яненко замкнув головою на дальній стійці – 1:0.
 
Надалі команди тривалий час грали практично без воріт. І якщо червоно-білих така гра влаштовувала, то наставник академіків Віктор Ряшко провів всі заміни, які однак не вплинули на атакувальну гру його команди.
 
Вже в останні хвилини гри Вітязь був близьким до другого голу. На 89-ій хвилині Павліш відправив Ковтана на рандеву з голкіпером та В’ячеслав ні з першого разу, ні з другого не зміг пробити Одинцова. За мить Горняк зліва асистує Ковтану, який розстрілює ворота з 13 метрів, воротар мукачівців демонструє чудову реакцію і парирує удар.

Команда Пінковського здобуває не прості три бали і тим самим продовжує свою переможну домашню серію, закріплюючись у верхній половині турнірної таблиці. МФА терпить другу поразку підряд і входить до квартету аутсайдерів.
 
 
Арбітри - Лялюк М.
Асистенти - Шкура В., Вовчанський І.
Делегат – Туряниця В.Ю.
 
с. Концово, глядачів 100
 
ФК «Вітязь» (Концгазо) – МФА «Мункач» (Мукачево)1:0
 
Голи: Лук’яненко, 59.
 
Вітязь: Максим Харін, Євген Колобов (Юрій Кузьма, 86), Богдан Лук’яненко, Вадим Селещук, Владислав Бухарієв (Олександр Ревта, 83), Дмитро Кренько (Іван Жентичка, 88), В’ячеслав Пінковський, Євген Костик (Олександр Шимон, 58), Іван Варваринець (Андріан Горняк, 32), Максим Шамрай (Анатолій Павліш, 76), В’ячеслав Ковтан.
Запасні: Олександр Костик, Василь Красношлик.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
МФА: Артем Одинцов, Святослав Синишин, Віталій Максимець, Олег Смітюха, Антон Береш, Артем Атамась, Владислав Ярмошенко, Олександр Дністрянський, Артем Баятян, Максим Кодря, Назар Грицак.
На заміну виходили: Олег Лозан, Назар Мельник, Іван Байса, Тіберій Габовда, Максим Навроцький, Микола Цвик.
Запасний: Максим Колісник.
Тренер – Віктор Ряшко.
 
Попередження: Костик, 46, Лук’яненко, 65 – Кодря, 58, Грицак, 65.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 980 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: