Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Визначили призерів внаслідок розгрому та заруби
09:49
Визначили призерів внаслідок розгрому та заруби
Мирного, завдяки ЗСУ, сонячного недільного дня в Хусті зібрались чотири кращі районні зимові колективи й дехто показав клас.

Визначили призерів внаслідок розгрому та заруби
Бронзу вирішили швидко

Перед даним двобоєм виникла суперечка: за картками чи прайс-листом гравців стартувати. Та якби навіть Жека Селєзньов вийшов у рокосовців, то навряд чи змінив би настирність номінальних і фактичних гостей цього матчу. Мігалко заробив штрафний метрів із сімнадцяти. Березнай пробив трохи правіше від центра воріт і здавалось не ніс загрози, та Кисіль виставив руки нижче від польоту м'яча і виймав уперше – 0:1. 

Чутора віддав зліва на хід Продану, після влучного удару якого опоненти винесли м'яч із лінії воріт. Після подачі з чергового кутового м'яч влучив у руку Куцику й Лялюк показав на одинадцять. Петер пробив у правий кут. Кисіль не зміг зреагувати – 0:2. 

Березнай подав із лівого флангу на ділянку штрафного майданчика перед правою стійко й м'яч після пострілу Петера влучив у поперечину та відлетів у воротарський майданчик і далі винесли. Обрізка й Петер та Орос розіграли контру правим флангом і Василь влучив у дальній верхній кут без шансів для Кисіля – 0:3. 

Феєр порушив правила проти Петера у карній зоні й знову пенальті. Петер й зась влучив у правий кут. Кисіль вгадав, та не дістав – 0:4. 

Продану дали по ногах для пенальті. Петро з позначки влучив у лівий кут. Скляр вгадав, та м'яч ковзнув під ним і в сітку – 1:4. 

У середині другого тайму Фалес заробив «точку» й Орос пробив її в лівий кут. Воротар вгадав, та не дістав – 1:5. Далі Скляру залетів «парапланчик» із правого флангу від джокера суперників у лівий верхній кут – 2:5. Гол був дуже схожий на той, що нещодавно забив Дроздов у фіналі за СК «Тячів».   

 
Арбітр – Владислав Батрин
Асистенти – Володимир Жабур та Михайло Лялюк

м. Хуст, штучний газон стадіону «Карпати» імені Івана Фляшка, ясно

«Гірник» Рокосово – «Білки» – 2:5 (1:4)

Голи: Продан, 25 (пен.), ?, 65 – Березнай, 5, Петер, 11 (пен.), 20, Орос, 15, 50 (пен.)

«Гірник»: Станіслав Кисіль, Віталій Тернинко, Віктор Шпірь, Іван Чутора, Себастьян Феєр, Михайло Попович, Василь Тодавчич, Тарас Борсук, Петро Продан, Сергій Куцик, Михайло Джуга.
Запасні: Анатолій Похилюк, Андрій Гоздок,  Ігор Агапітов, Іван Кельпан, Любомир Цугорка, Іван Саленко.
тренер – Андрій Гоздок.

«Білки»: Омельян Скляр, Вадим Стеблей, Василь Ковач, Андрій Зовдун, Михайло Деяк, Адріан Мігалко, Михайло Фалес, Василь Березнай, Іван Воробканич, Рудольф Петер, Василь Орос.
Запасні: Олександр Гайдук, Владислав Гедзур, Юрій Білинець, Михайло Вашкеба, Василь Мигалега, Юрій Станинець.
тренер – Олесь Горзов.



Після поперечини, стійки, поперечини золотий квиток 

Пані фортуна спочатку капризувала більш силовим «ветеранам», та далі сказала своє слово. На старті Лісняк парирував удар Барни. Згодом Гінцяк пробив із середньої дистанції влучно. Лісняк стрибав, та не дістав. Утім, м'яч рикошетом від поперечини опустився перед лінією воріт і партнери Євгена були не в тонусі, щоб додати. На екваторі тайму Мацола раз та Барна двічі (з гри та кутового) добре подали зліва на дальню частину штрафної й Міллер тричі небезпечно пробивав, під опозицією суперника: перше – повз ближню, друге – поруч із дальньою стійкою, а третє – парирував Лісняк. 

Калинич виграв силову боротьбу від Жаренка й віддав зліва направо на Барну. Даніель пробив у лівий кут. Лісняк не зміг зреагувати, та стійка «по брідськи» зрикошетила м'яч у поле. Бабич двічі пробив у відповідь: перше – видавав бразилію ударом із лету боком повз, а друге – парирував Гринишин. Комбінація Хміль-Пукіш-Бровдій-Бабич завершується виходом Гринишина з воріт для скорочення кута обстрілу й «фартовий кеп» врятував ситуацію.  

По перерві ативнішими були «зіркові» й «Томишину, Міллеру і компанії» додалось роботи. Дудаш якісно подав із лівого флангу на десять метрів від воріт і Бабич головою влучив у правий верхній кут. Гринишин змістився й перевів на кутовий. Утім, наступний початок Дудаша був успішим, коли атаку зліва направо результативним ударом із ділянки біля лінії штрафного майданчика, повз виставлені руки голкіпера, довершив Хміль – 1:0. 

Та по центру вдала відповідь. Глібчук коротко віддав на Гінцяка, який вчергове приклався здалеку. У Лісняка було тридцять метрів, щоб зреагувати, та Віталія дезорієнтував відскок м'яча від газону й виймав вперше – 1:1. 

На таку ж дальню спробу Хміля Гринишин віповів упевненіше. Постріл Попадинця в лівий верхній кут був переконливішим, та поперечина зрикошетила м'яч на лінію воріт і далі винесли. Володимир ще й поборовся проти Калія й хоча не виграв м'яч, та дав шанс Барні підібрати його. Лісняк із потугами парирував спробу Даніела. Фінішний постріл Попадинця з середньої дистанції Лісняк у падінні перевів на кутовий. 

У серії пенальті Калій перший цілив у верхній лівий кут. На щастя Гринишина вище. Гінцяк поклав Лісняка в лівий, а сам спрямував у правий кут – 0:1. Пукіш аналогічно познущався над хустським Віталієм – 1:1. Маслей так само повернув своїм перевагу – 1:2. Постріл Симканича в лівий кут Гринишин зумів дістати. Барна повторив долю Калія щодо пробиття в лівий верхній кут. Хміль першим забив у лівий, поклавши Гринишина в правий кут – 2:2. Калинич те ж саме зробив у відповідь – 2:3. Жаренко влучив під праву стійку. Гринишин вгадав, та не дістав – 3:3. Попадинець поклав Лісняка вправо, а сам «позолотив ніжкою» вліво – 3:4.  


Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Владислав Батрин  та Володимир Жабур

м. Хуст, головний газон стадіону «Карпати» імені Івана Фляшка, ясно

 Зірка «Брід»  – «Ветеран» Хуст – 1:1 (серія пенальті – 3:4)

Голи: Пукіш, 58 – Гінцяк, 61.

«Зірка»: Віталій Лісняк, Ярослав Газдик, Едуард Шкіря, Артур Пукіш, Іван Бровдій, Володимир Бабич, Михайло Хміль, Едуард Дудаш, Василь Симканич, Іван Жаренко, Михайло Калій.
Запасні: Віталій Матіко, Владислав Машіко, Ярослав Сухан, Павло Береза, 
Богдан Павлище, Василь Микита, Федір Копин, Василь Пинзеник, Василь Кинів.
тренер – Андрій Веждел.

«Ветеран»: Віталій Гринишин, Олександр Солома, Михайло Томишин, Сергій Панця, Ігор Маслей, Євген Гінцяк, Золтан Міллер, Ярослав Мацола, Євген Калинич, Даніел Барна, Крістіан Антал.
Запасні: Павло Тимчик, Ярослав Гелеван, Володимир Попадинець, Йосип Мункачі, Василь Крулько, Василь Глібчук.
тренер – Василь Форковець.

                                                                           Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
                                                     
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 478 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: