Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Визначились фіналісти кубка Мукачівського району
22:20
Визначились фіналісти кубка Мукачівського району
У неділю 22-го березня відбувся один повторний півфінал кубка району в Дерцені.

У неділю 22-го березня відбувся один повторний півфінал кубка району в Дерцені.

У неділю 22-го березня відбувся один повторний півфінал кубка району в Дерцені, де місцевий однойменний клуб приймав діючого зимового чемпіона району «Нове Давидково».

Доля путівки до півфіналу визначилась ще в першому поєдинку. Новодавидківцям залишалось дотриматись формальності – не програти більше, ніж у два голи. Та гості вирішили не відбувати номер і подарували уболівальникам чергове гольовий фест у вигляді пяти забитих голів (після цієї гри «Нове Давидково» має у своєму активі третину поєдинків ліги в сезоні, де один із клубів спромігся забити більше чотирьох голів). Із іншого боку така беззахисність «Дерцена» не буде несподіванкою, якщо згадати, що клуб після цього уїк-енду має в своєму активі дві третини усіх матчів ліги, де одна з команд пропустила більше чотирьох мячів.

Трохи краще виглядали дерценівці в атаці. Клуб упяте в 2015 році забив більше одного голу (за цим показником він входить до кращої пятірки). Цим самим дерценівці змусили новодавидківський захист припинити свою десятиматчеву серію, протягом якої вони жодного разу не пропустили більше одного мяча (за цим показником їх можуть наздогнати хіба чинадіївці, які мають діючу семиматчеву аналогічну серію).

У підсумку все це дозволило «Новому Давидкову» відсвяткувати шосту розгромну звитягу в сезоні, що становить рівно половину всіх таких перемог ліги у 2015 року). Для «Дерцена» це вже четверте розгромне фіаско, що становить третину розгромних поразок сезону.

Другим фіналістом став «Нижній Коропець», якому зараховано дві технічні перемоги за відмову бобовищанців від участі в змаганнях.

Повторні півфінали:

«Дерцен» – «Нове Давидково» – 2:5 (за сумою – 2:8)
«Бобовище» – «Нижній Коропець» – -:+ (-:+).

Фінал, 21 травня: «Нижній Коропець» – «Нове Давидково» (місце та час уточнюється).

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»





Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 872 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Василь  
0
А чому нема результатів першого туру Чемпіонату Мукачівського району? і календар, якшо можна

الاسم *:
Email *:
كود *: