Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Волинь» - «Говерла»: напередодні
12:02
«Волинь» - «Говерла»: напередодні
У неділю, о 17-00, на луцькому стадіоні «Авангард», відбудеться матч 24-туру УПЛ між ФК «Волинь», що з Луцька, та ужгородською «Говерлою».

У неділю, о 17-00, на луцькому стадіоні «Авангард», відбудеться матч 24-туру УПЛ між ФК «Волинь», що з Луцька, та ужгородською «Говерлою».

Варто почати з того, що команди підходять до матчу у геть різних настроях. Надмотивовані футболісти Кварцяного залишають за собою хороші шанси на єврокубки, у той час, як «Говерла», пропустивши у двох останніх матчах 13 голів, намагатиметься якимось дивовижним чином реабілітуватись за такий ганебний показник.

Однак, не будемо забувати про те, що волиняни мають свої проблеми. За підсумками матчу з «Металістом» у минулому турі, головний тренер західноукраїнського колективу припустив, що його підопічні, так би мовити, грали у незрозумілий для нього футбол. Віталій Володимирович цим висловлюванням прямо натякав на неспортивний характер гри. Звісно, такі спекуляції залишають відбитки на психологічному стані гравців.

Стосовно гри клубу з Луцька, то варто сказати, що візитною карткою наших географічних сусідів є силовий футбол, а саме: хороша фізична підготовка, швидкий перехід з оборони в атаку. Проте, не варто сприймати цю команду як «Сток Сіті» Тоні П’юліса кількарічної давності. Центр поля насичений достатньо технічними гравцями, як: орендований з харківського «Металіста» Шарпар, та Політило, якому не вдалось заявити про себе у Дніпропетровську. На флангах у Кварцяного діють швидкісні футболісти, серед яких «особняком» стоїть грузин Кобахідзе, який у цьому сезоні певним чином переживає відродження після невдалого досвіду у «Дніпрі».

Окремий абзац слід виокремити для лідера у команді Кварцяного – Еріка Бікфалві, який у цьому сезоні демонструє дивовижну гру. Це гравець, який з кожним сезоном прогресує під крилом Віталія Володимировича. Статистика румуна просто вражає: 14 голів + 3 гольові передачі. Варто врахувати те, що Ерік захищає кольори «Волині», а не лідерів чемпіонату, де моменти створюються з умовною легкістю. Такі показники футболіста свідчать про високий відсоток реалізації та концентрації. Безумовно, цей футболіст – один із відкриттів сезону 2014/2015.

У свою чергу, «Говерла» Грозного, скоріш за все, просто дограватиме цей проблемний у всіх футбольних і навколофутбольних аспектах сезон. Виліт з еліти не загрожує ужгородцям, однак заборгованості та купа інших негараздів накладають сумніви на перспективи клубу Шуфричів у сезоні 2015/2016. Без сумніву, на команду чекає, як то кажуть, «чистка» кадрів. У наступному розіграші чемпіонату (якщо, звісно, говерляни братимуть у ньому участь) ми побачимо цілком видозмінену «Говерлу». На жаль, без В’ячеслава Вікторовича, який божиться піти. Повертаючись до справ насущних, можу спрогнозувати, що завтра на луцькому «Авангарді» ми побачимо у виконанні хлопців Грозного досить-таки розкуту гру з великою кількістю забитих м’ячів. Пара Хльобас - Мякушко може створити багато проблем для важкої оборони лучан.

Головний арбітр: Сергій Лисенчук
Пряма трансляція: ТК 2+2
Прогноз: 3:2
Аттіла Ерделі

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 755 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: