Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » ​Вольова перемога підопічних Матьовки в Лалові (ФОТО)
14:12
​Вольова перемога підопічних Матьовки в Лалові (ФОТО)
Про те як нападники не знайшли ключ до головних воріт «Невицького Замку» читайте далі.

​Вольова перемога підопічних Матьовки в Лалові (ФОТО) Все як у середньовіччя: опоненти накочують хвилі атак на «замок», а його захисники вміло відбивають всі спроби. Атаки в господарів довго не знаходили завершення. Флангові захисники «Карпат», що намагались допомагати партнерам по атаці, не встигали повертатись до своїх воріт, даючи простір швидким опонентам.

Гості на 8-й хвилині прорвались правим флангом зі зміщенням до центру й Лаба завершив все пострілом із 20-ти метрів поруч із правою стійкою. Ще гостріше було через дві хвилини, коли контратаку по центру ударом із 30-ти метрів у правий кут завершив Гартман. Чоря в стрибку відбив його постріл. Ще через дві хвилини господарі знайшли щілину в захисному мурі опонентів. Бубряк перехопив м’яч на підступах до чужого штрафного майданчика й швидко віддав на Бирака. Василь влучив у лівий кут, та Мацунич змітився до стійки й зреагував. І тут спрацювало правило про незабитий гол. Гравці з Невицького прорвали опорну зону по центру й Галайба вколотив круглого в правий кут. Воротар стрибав, та не дістав – 1:0.

Через сім хвилин гості розігнали  контратаку правим флангом зі зміщенням до центру й Галайба влучив точно в лівий кут. Господарів від голу врятувала стійка, від якої м’яч зрикошетив на правий край штрафного майданчика. Там його підхопив Данко і влучив у ближній кут. Чоря відбив. Ще через дві хвилини Роман зіграв ще самовідданіше, коли гості прорвались лівим флангом і Бутрик заробив право на штрафний удар з місця перед кутом штрафного майданчика, а Ганчак із позначки влучив у рамку воріт. Були у виконанні підопічних Матьовки й ефектні комбінації, як та що сталась на 28-й хвилині, коли Ільків прострілив із правого флангу, а Бутрик ударом з лету пробив поруч із правою стійкою.

Через десять хвилин після цього свої дві найреальніші нагоди зрівняти рахунок мали «Карпати». Спочатку Брунцвік ударом із 18-ти метрів поцілив у правий кут. Мацунич у падінні зреагував. Та після цього на добивання з кількох метрів підбіг Бубряк, та Юрія на якусь мить випередив Ганчак і виніс круглого на кутовий. Після навісу з кутового захисники спочатку змогли відбитись, та далі м’яч підхопив Лунгу й навісив на одинадцять метрів, де був центральний захисник Жавко, що ударом головою цілив у праву дев’ятку. Мацунич не реагував на його постріл, та на його щастя круглий оминув рамку в сантиметрах вище.

Друга половина матчу мало чим відрізнялась від першої. На 47-й хвилині м’яч влетів у сітку воріт господарів. Гартман вирізав діагональ на лівий край штрафного майданчика, а Бутрик вколотив круглого в дальній кут. Та за мить до цього Рубей підняв прапорець. Через вісім хвилин Гартман заробив право на штрафний, а Ганчак із позначки навісив на одинадцять метрів, де найпрудкішим виявився Лаба.  На небезпечний постріл Михайла зреагував Чоря.

Після цього пожвавились гравці «Карпат», які на 59-й хвилині мали нагоду забити. Атаку правим флангом розігнали Лунгу та Бубряк. Їх старання завершив ударом Бирак. М’яч рикошетом від захисника полетів у лівий кут. Воротар вчасно змістився і зреагував. Через три хвилини місцеві мали ще кращу нагоду, коли Голованов на лівому фланзі заробив право на штрафний удар, а Далекорій обвідним ударом повз стінку влучив під ближню стійку. Мацунич у стрибку відбив. Ще через дві хвилини з подібного стандарту Гартман цілив у дев’ятку, та м’яч оминув стійку з зовнішнього боку воріт.

На 72-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Далекорій віддав на Голованова, після удару якого круглий рикошетом від захисника дуже небезпечно полетів зовсім поруч із лівою стійкою. Через три хвилини на завершенні атаки по центру Галайба заробив право на штрафний з 35-ти метрів. Чоря у падінні відбив удар Гартмана в лівий кут. Ще через три хвилини Мілан опинився на правому краї штрафного майданчика й замкнув  діагональ із лівого флангу розстрілом впритул. Воротар господарів ціною незначного пошкодження відбив його удар.

На 82-й хвилині Чоря, після пострілу Галайби з лівого флангу, дістав м’яч з-під поперечини. Через дві хвилини якісним навісом Далекорія зі штрафного з правого флангу скористався Жавко. Та на його влучний удар зреагував  Мацунич. Та Руслан все ж досяг свого. Спочатку атаку лівим флангом розіграли Далекорій та Брунцвік і Олександр віддав вперед на Голованова, який поцілив у ближній кут. Мацунич зачепив, перевівши на кутовий. Навісом із кута Далекорія скористався Жавко, який вколотив круглого в лівий кут – 1:1. 

Та трохи згодом на завершенні контратаки по центру Галайба заробив право на пенальті, а Лаба з позначки вколотив м’яч під ліву стійку. Чоря стрибав, та не дістав – 2:1.  
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Вадим Рубей та Іван Біров
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
с. Лалово, стадіон «Карпат-арена», +27 градусів,  100 глядачів,
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Невицький Замок» Невицьке – 1:2
 
Голи: Жавко, 90 – Галайба, 15, Лаба, 90+2 (з пенальті).

«Карпати»: Роман Чоря, Юрій Бубряк, Іван Кучінка, Микола Обицьки, Руслан Жавко, Михайло Лушпінь, Юрій Болдижар, Андрій Шевченко (В. Голованов, 54), Олександр Брунцвік, Віталій Далекорій, Василь Бирак.
Запасні: Василь Павлишин, Олександр Лунгу, Ігор Матвеюк, Борис Ряшко, Ярослав Бела, М. Плачінта.
Тренер – Володимир Хіміч.

«Невицький замок»: Михайло Мацунич, Павло Галайба, Мілан Гартман, Руслан Ільків, Михайло Лаба, Олександр Ганчак, Константин Костик, Іван Дудик, Михайло Геці, Андрій Бутрик, Мирослав Данко.
Запасні: Вадим Чокета, Юліан Антал, Олександр Куштан.
Тренер – Іван Матьовка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: