Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Вольова перемога «Ракошина»
21:03
Вольова перемога «Ракошина»
Футболістам з Березного не вистачило десяти хвилин, щоб нанести першу поразку ракошинцям.

Футболістам з Березного не вистачило десяти хвилин, щоб нанести першу поразку ракошинцям.

Через недисципліновану поведінку одного зі своїх гравців під час минулого домашнього матчу в протистоянні з чопським «Локомотивом» лідер першості – «Ракошино» змушене проводити домашні матчі на нейтральному стадіоні. Тож поєдинок з ФК «В.Березний» команда з Мукачівщини зіграла на стадіоні «Паланок» в місті над Латорицею.

Можливо, саме це й вплинуло на перебіг подій на полі – ракошинці в першій чверті матчу почувалися наче не в своїй тарілці. Номінальні господарі на стартових хвилинах гри дозволили гостям подовгу контролювати м’яч та проводити затяжні атаки. А на 17-й хвилині центрального захисника «Ракошина» Юрія Яцину, який чомусь довго роздумував кому віддати передачу «обікрав» нападник горян Анатолій Пеняк, зблизився з воротарем і точно відправив м’яч у кут воріт суперника.

Після пропущеного гола господарі поля провели ротацію – на поле вийшов граючий тренер Олександр Когутич. Згодом вихід досвідченого гравця та тренера зіграло ключову роль у цьому протистоянні. Правда, в першій половині зустрічі гості зуміли втримати мінімальну гольову перевагу. Після перерви ракошинці стали діяти більш агресивніше в атаці, провели заміни, які додали свіжості грі команди. Правда, інколи підопічні О.Когутича так захоплювалися атакою, що дозволяли гостям небезпечні контр випади, з яких великоберезнянці так і не зуміли створити загрозливі моменти для кіпера «Ракошина».

Переломним у матчі стали завершальні десять хвилин двобою – Олександр Когутич перемістився з лінії захисту в атаку. Й досвід тренера, який зумів повести за собою команду дався взнаки. На 82-й хвилині разюча атака господарів завершилася ударом у дальню «дев’ятку» Дмитра Яцини – 1:1. А вже через 4 хвилин сам тренер «Ракошина» продемонстрував майстер-клас як забивати ключові голи. О.Когутич отримав м’яч на лініє штрафного майданчика, розхитав оборонця й невідпорно пробив впритул зі стійкою. Проти такого пострілу голкіпер великоберезнянців був безсилий.

Господарі могли збільшити свою перевагу, й знову автором голу міг стати О. Когутич. Та після виконання штрафного останнім на допомогу воротарю гостей прийшла перекладина.

Так що – 2:1, чудовий камбек «Ракошина», яке продовжує лідирувати в західній зоні першої ліги.


м.Мукачево, стадіон «Паланок», 250 глядачів

Арбітри – Полончак М., Гусєв М., Сенишин Р.
Делегат матчу – Чегіль О.

ФК «Ракошино» (Ракошино) – ФК «В.Березний» (В.Березний) – 2:1

Голи: Яцина 82, Когутич 86 – Пеняк 17

ФК «Ракошино»: Дудаш (Шафранський 46), Логойда, Меденцій (Яцина Д. 46), Ремета, Яцина Ю.(Когутич 26), Петровці, Чорний, Доктор (Морщук 56), Курта, Вацьо, Левкулич.
Запасний: Морщук.
Тренер – Олександр Когутич

ФК «В.Березний»: Готра, Веселовський, Савка Ю., Сабов, Пеняк, Федорка, Попович, Савка М., Кузьма, Тацак, Канюк.
Запасний: Тряско
Тренер – Микола Шевченко

Попередження: Морщук 64, Рущак 84.

Вилучення: не було.
Роман КУХАР

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 932 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: