Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Воловецька "Спарта" перемагає ракошинців (ФОТО)
16:27
Воловецька "Спарта" перемагає ракошинців (ФОТО)
Єдиний представник Воловеччини у Кубку області зумів перемогти вдома ФК "Ракошино"

Воловецька Нарешті до Воловця повернувся великий футбол. Тут цього довго чекали, тож підтримка у "Спарти" була відчутна.

На початку матчу «Спарта» тиснула на ворота Ракошина і мала кілька нагод відкрити рахунок у матчі. Але в середині першого тайму ракошинець Іван Сливка зумів чітко виконати штрафший удар і рахунок став 0:1.

Спартанці не зменшували обертів і зрівняла рахунок у грі голом у роздягальню. Після подачі з флангу в район одинадцяти метрів Віталій Райчинець пробив без шансів для голкіпера.

Другй тайм був рівним, ніхто не хотів доводити гру до пробиття пенальті. За пятнадцять хвилин до завершення матчу Іван Балан фантастичним ударом зі штрафного, майже з центру поля, закинув шкіряного за комірець кіперу суперника. Це призвело до пожвавлення на трибунах "Авангарда", які з ще більшим запалом почали підтримувати своїх улюбленців.

Воловецька команда пробивається до наступного раунду, обходячи міцну команду першої ліги області. Наступної неділі їх чекає зустріч, на цьому ж стадіоні, із ще одним представником Мукачівщини - ФК "Ф.Медвідя" з Нового Давидкова.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Роман Хархаліс
Делегат матчу – Семен Головнич
 
ФК «Спарта» Воловець – ФК «Ракошино» 2:1

Голи: Райчинець, 40, Балан, 75 - Сливка, 20.

Спарта: Сергій Кисляков, Василь Грига (Сергій Глива, 51), Іван Балан, Іван Дербаль, Василь Фуцур, Роман Цицик (Ігор Климович, 83), Станіслав Фулитка, Михайло Мадяр (Михайло Зуб, 34), Василь Понзель (Ігор Басараб, 60), Віталій Райчинець, Михайло Лозинець (Олександр Мадяр, 79).
Запасні: Василь Матяш, Олег Фоменко, Олександр Лозинець, Анатолій Хмельницький.
Тренер – Микола Мадяр.

Ракошино: Дмитро Газа, Олександр Бабинець (Микола Чорней, 55), Андрій Меденцій, Василь Ремета (Дмитро Яцина, 46), Юрій Логойда, Олег Афанасьєв, Андрій Доктор (Юрій Яцина, 52), Іван Сливка, Сергій Клочанко (Дмитро Худинець, 85), Іштван Кваковський, Євген Юдик (Василь Напуда, 73).
Запасні: Віктор Козел, Сергій Рущак.
Тренер – Олександр Когутич.

Попередження: Балаж, 87 – Меденцій, 79.
Сергій Конепуд
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1040 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: