Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Вопак» відбирає очки в лідера
21:15
«Вопак» відбирає очки в лідера
«Автомобіліст» зустрічався з «Вопаком» у якості лідера.

«Вопак» відбирає очки в лідера Однак, через велику кількість травмованих гравців у строю номінальних гостей залишилося десятеро футболістів.  Тож «Вопак» грав за чисельної переваги.

Та клас гравців «Автомобіліста» дозволяв їм більше контролювати м’яч і левову частку ігрового часу проводити саме на половині поля «Вопака». Вже на 4-й хвилині юркий Василь Піняшко увірвався в штрафну й змусив воротаря суперника порушити правила. Арбітр матчу Митровський  покарав кіпера гірчичником і призначив пенальті. Одинадцятиметровий чітко реалізував Михайло Реплюк.

Здавалося, що швидкий гол додасть впевненості «Автомобілісту» й вони збільшать свою ігрову перевагу в ще більше голів. Однак, чи то чисельна перевага «Вопака» далася взнаки, або ж «супермаркетівці» зуміли знайти свою гру. Бо в середині тайму «Вопак» зумів дещо відтіснити гру в центр поля й почав гостро контратакувати. На 30-й хвилині одна з таких контратак увінчалася успіхом. Віталій Пребуш зумів вразити володіння Лютнянського з-за меж штрафного майданчика. Перша половина так і завершилася.

Другий тайм розпочався з атак «Автомобіліста», який практично увесь тайм взяв в облогу ворота «Вопака». Та м’яч уперто не йшов у ворота, а інколи дива реакції демонстрував страж воріт «Вопака» Анатолій Лагоцький. 

Тож – 1:1 і «Вопак» здобуває 4 залікові бали в протистоянні з непростими суперниками  – «Белфастом»  та «Автомобілістом».


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти арбітра  – Ярослав Горгош , Роман Сенишин
 
Стадіон с. Кінчеш

«Вопак» - «Автомобіліст» - 1:1

Голи: Реплюк, 4 (пенальті) – Пребуш, 30.

«Вопак»: Лагоцький, Плиска Р., Лукачина, Обдирко, Плиска Т., Дудись, Пребуш, Машталір, Федак, Рущак В., Чульба.
Запасні: Рущак Я., Муранський, Сегеді, Коштура, Ковчар, Фаркаш.

«Автомобіліст»: Лютнянський, Боднар, Білінський, Шукаль, Павліш, Добровольський, Оржеховський, Реплюк, Піняшко, Веселовський.
Тренер – Іван Шанта
Роман Кухар
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: