Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Ворскла мінімально перемагає Говерлу
09:21
Ворскла мінімально перемагає Говерлу
Команда Василя Сачка завдяки дублю Антона Шиндера здобула перемогу над ужгородською Говерлою в 15-му турі чемпіонату України.

Ворскла мінімально перемагає Говерлу
Обидві команди напередодні цього матчу провели по три виїзних матчі. Говерла продовжила цю серію, а Ворскла перервала. Полтавцям в цьому поєдинку обов'язково потрібна була перемога в силу того, що після поразки в минулому турі від Волині вони втратили п'яте місце. Матч з Говерлою - відмінний привід його повернути.
 
Матч всупереч очікуванням вийшов цікавий: команди активно ходили в атаку і створили багато гольових моментів. Зрозуміло, що основним постачальником їх була Ворскла, але і Говерла проявила себе дуже добре, сміливо контратакуючи. Вже до 11-й хвилині ужгородці подали чотири (!) кутових, та й у цілому саме вони володіли ініціативою в перші хвилини матчу. Не дивно, що першою забила Говерла. Сапай віддавав пас назад, зробив це неакуратно, і Сергійчук перехопивши м'яч, відкрив рахунок - 0:1.
 
Ворсклу було не впізнати - команда першу половину тайму провела непереконливо, поступаючись Говерлі у всіх компонентах. І невідомо, як би закінчився матч, якби Ворскла буквально відразу ж не зрівняла рахунок у класичному для себе стилі - подача з флангу і Шиндер головою переправляє м'яч у ворота.
 
Після забитого голу Ворскла підбадьорилась і провела пару атак, в яких зобов'язана була забивати, але спочатку Рудько парирував удар головою Чеснакова, а потім трапився кутовий, після подачі якого Шиндер пробив головою (штанга), а Сімінін на добиванні показав, що він в першу чергу захисник - потужний удар і м'яч пролітає поруч зі штангою. Але закінчився тайм моментом у Говерли - Богуш помилився на виході, випустивши м'яч з рук, але ніхто не встиг на добивання.
 
Свою перевагу Ворскла реалізувала відразу ж з початком другого тайму - Шиндер класно пробив з-за меж штрафного майданчика і потрапив прямо в дев'ятку - 2:1.
 
Другий тайм вийшов не таким цікавим, як перший. Якщо до 65-ї хвилини команди ще проявляли активність, і Говерла могла навіть забити - Савченко пробивав з-під захисника, але трохи не влучив у ворота, то останні 25 хвилин було нудні. Говерла пробувала зрівняти рахунок, але сил на це у них вже не було і, по суті, жодного моменту створено не було. Ворскла ж зобов'язана була забити третій. Після подачі кутового Дитятьєв пробив головою, але влучив у штангу.

 
Ворскла - Говерла 2:1
 
Голи: Шиндер, 23, 50 - Сергійчук, 18
 
Ворскла: Богуш, Сапай, Даллку, Дитятьєв, Сімінін, Чеснаков, А. Ткачук, Міщенко (Баранник, 75), Ковпак (Турсунов, 46), Бартулович (Квасний, 90+3), Шиндер
 
Говерла: Рудько, Кутас (Ряшко, 67), Лухтанов, Ягодінскіс, Цуріков, Люлька (Гавриш, 81), Савченко, Сергійчук, Гемега, Каверін (Кузик, 55), Хльобас
 
Попередження: Даллку, Міщенко - Савченко, Лухтанов, Цуріков
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 620 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: