Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена перемога Берегова
23:16
Впевнена перемога Берегова
В останньому турі чемпіонату мукачівці зазнали розгромної поразки від берегівців.

Впевнена перемога Берегова На останній тур чемпіонату області з футболу у Вищій лізі прийшло немало глядачів, адже всім прекрасно відомо, що у Берегові футбол завжди любили. Забігаючи наперед скажу, що і місцеві футболісти повністю віддячили своєю грою та прекрасним результатом, своїм вболівальникам.

З самого початку матчу господарі взяли гру під свій контроль, і внаслідок цього були винагороджені. На 6-ій хвилині Ерік Віщак, вийшов на побачення з голкіпером «ДЮФК» та елегантно підсік м’яч і відправив його у сітку воріт гостей.

Не дивлячись на швидко пропущений гол мукачівці не збирались так легко здаватись і намагались завдати удар у відповідь, але захист господарів на чолі з Василем Красношликом зіграв в той день бездоганно. Другий гол назрівав. Спочатку Василь Ковтун після своїх фірмових зміщень в центр небезпечно пробивав, ну а згодом захист гостей не витримав і дав збій. Микола Татинець в штрафному майданчику гостей був найспритнішим і вколотив м’яч у ворота. 2:0 на користь господарів.

Після цього гра заспокоїлась і гості мали декілька напівмоментів для взяття воріт. Анатолій Нурієв добре пробивав, але воротар Берегова Кучінка був на місці.

Другий тайм був значно спокійнішим. Замість небезпечних моментів команди демонстрували навички володіння м’ячем та гри в утримання круглого. Прекрасну взаємодію між собою у складі господарів демонстрували Татинець, Микитишин, Ковтун та Віщак.  Внаслідок цього цих гравців і зародився другий м’яч. Василь Ковтун у стилі Андрія Ярмоленка змістився у центр і невідпорно пробив у дальній від голкіпера кут. В результаті 3:0 на користь Берегова.

Під кінець матчу підопічні Сільваші хотіли відквитати бодай один м’яч, але регулярні спроби Нурієва, Трухана, Рацина та Пилипа не увінчались голом.

Матч так і закінчився з рахунком 3:0. Прекрасне закінчення чемпіонату для Берегова. Напевно якщо б цей тренерський штаб і склад гравців був з самого початку чемпіонату то Берегово боролося б за нагороди Вищої ліги, а так маємо те, що маємо.        


Арбітр – Митровський Михайло
Асистенти арбітра – Шкура Валерій, Бабич Томаш
Інспектор – Варга Золтан

ФК "Берегово" - ДЮФК Мукачево 3:0 

Голи
: Віщак, 6, Татинець, 23, Ковтун, 71.

ФК «Берегово»: Кучінка П., Буксар С., Скакун О., Микитишин А., Микуланинець М., Красношлик В., Татинець М., Ковтун В., Гичка С., Віщак Е., Луця В.
Запасні: Каганець Ю., Куриленко Д., Парада В.
Тренер – Мирон Баб'як

«ДЮФК» Мукачево: Андушко Ю., Трачук В., Веждел І., Гогерчак Р., Буда П., Трухан М., Рацин Д., Титик Р., Пилип В., Антошин Д., Нурієв А.
Запасні: Василиженко Ю., Болдог Д.
Тренер – Золтан Сільваші 
Ян Рогач
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 899 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: