Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена перемога ДЮФК Мукачево над іршавчанами (ФОТО)
21:05
Впевнена перемога ДЮФК Мукачево над іршавчанами (ФОТО)
Бужора зуміли уникнути розгромнї поразки у Мукачеві.

Впевнена перемога ДЮФК Мукачево над іршавчанами (ФОТО) Команди з різних кінців турнірної таблиці на початку матчу демонстрували і відповідний футбол. Синьо-білі активно переміщались на чужій половині поля і раз за разом пробивали в сторону воріт Ігнатишина. Так Бако відпасував на Трачука, постріл якого лише зачепив перекладину із зовнішньої сторони воріт. Віктор Пилип пробивав з гострого кута – Ігнатишин відбив. Згодом Бако вже асистує Рацину, який з 10 метрів випробовує на міцність перекладину. Удар Нурієва зі штрафного метрів з 20 кіпер Бужори дістав у куті.
На початку третьої десятихвилинки Юрій Глеба не за правилами зупинив Трачука у своїй штрафній. Пенальті холоднокровно реалізував Нурієв. Стрілка секундоміра не встигла зробити круг, як господарі забили вдруге. Нурієв виступив асистентом для Бако, і Олександр у боротьбі із захисником проштовхнув круглого у ворота з декількох метрів.
До перерви Ігнатишин ще два рази рятував команду від вірного голу. Простріл з правого флангу замикав Пилип з 4 метрів, але воротар відбив. Обвідний удар у дальній кут від Бако теж дістався рук Ігнатишина.
На старті другого тайму вже гості заробили право пробити з одинадцять метрів. Симканич був точний.
За п'ять хвилин мукачівці знову встановили заділ у два голи. Нурієв наближаючись до штрафної віддав трохи лівіше, звідки Варваринець потужно пробив у дальній кут.
Далі підопічні Сільваші вже з меншою частотою турбували воротаря суперника та контроль над грою був цілком у їх ногах. На 70-ій хвилині Бако виконує точний пас за спини захисникам куди прямував Трачук, який з 12 метрів забив четвертий м'яч своєї команди.    
Юрій Брич підібрав відскок після рикошету і вийшовши на воротаря пробив повз нього та вже з лінії воріт вибив м'яч захисник мукачівців. Біля протилежних воріт Трухан не реалізував вихід сам на сам.
За десять хвилин до завершення поєдинку Бужора вдруге відзначилась. Подачу зі штрафного від Стільника трохи підкорегував Юрій Брич, що стало несподіванкою для Дядюка.
Мукачево здобуває заслужену перемогу над гостями з Іршави.
 
 
Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Петро Котубей, Юрій Яцкович
Делегат матчу – Василь Козик
 
Стадіон Спартак, м. Мукачево
Глядачів 100
 
ДЮФК Мукачево – «Бужора» Іршава 4:2

Голи: Нурієв, 21 (з пен.), Бако, 22, Варваринець, 53, Трачук, 70 – Симканич, 48 (з пен.), Ю. Брич, 80.

Мукачево: Володимир Дядюк, Юрій Костак, Іван Веждел, Василь Росул, Віталій Трачук, Дмитро Рацин, Анатолій Нурієв, Олександр Бако, Володимир Варваринець, Віктор Пилип, Михайло Трухан.
Запасні: Юрій Андрушко, Дмитро Антошин, Пейтер-Пап Буда, Золтан Сільваші-молодший.
Тренер – Золтан Сільваші.

Бужора: Василь Ігнатишин, Володимир Староста, Василь Стільник, Михайло Бідзіля, Іван Бровді, Ярослав Горзов, Юрій Глеба, Володимир Томич, Юрій Брич, Василь Симканич, Михайло Брич.
Запасні: Михайло Погайда, Микола Світлик, Василь Гриць, Іван Химинець.
Тренер – Михайло Рацин.

Попередження: Дядюк, 85 – Ю.Брич, 55.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1339 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: