Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена перемога юнаків "Вітязя" у Новому Давидкові
08:50
Впевнена перемога юнаків "Вітязя" у Новому Давидкові
24-го жовтня на сільському стадіоні у Новому Давидкові проходили матчі 21-го туру Першості Закарпатської області серед команд західної зони.

Впевнена перемога юнаків
На цей раз в село мукачівського району приїхала команда "Вітязь" із села Концово. Матч юнацьких складів обіцяв бути цікавим, адже обидві команди були сусідами по турнірній таблиці поділяючи 5-ту та 6-ту сходинку і відповідно прагнули перемогти одна одну.
 
З перших хвилин цього поєдинку було помітно, що гравці із Концгазо відповідальніше віднеслись до цієї гри. Вони відразу взяли м'яч під свій контроль та потихенько почали розгойдувати оборону господарів. Активністю у атакувальних діях Концова виділялись Крістіан Марина, Василь Качаєв та забігаючи наперед майбутній герой цього матчу Сергій Тичак. Після декількох створених "Вітязем" напівмоментів, які не принесли реального результату був відкритий рахунок. Сергій Тичак з 24-ох метрів сильно пробив по воротах кіпера господарів Василя Іванчуленця і м'яч влетів в сітку воріт.
 
Після забитого голу концгазівці продовжували атакувати, але в першому таймі їм більше не судилось забити. Однак декілька хороших можливостей для взяття воріт мав дуже активний нападник Давидкова Олександр Кузьма, який сам собі ці можливості створював. Захисникам гостей моментами було важко впоратись із швидким форвардом господарів, але як то кажуть "один в полі не воїн" тому голів із цієї активності не вийшло.
 
В другому таймі перевага гостей була помітнішою. Результатом цього став гол, забитий Тичаком на 42-ій хвилині. Сергій обіграв декількох опонентів і чудово пробив у протилежний від кіпера кут. Через 10 хвилин гості забили 3-ій свій м'яч. Василь Качаєв чудово замкнув головою на дальній стійці навіс партнера з кутового.
 
Ближче до завершення матчу оборона гостей помітно просідала і робила дедалі більше помилок. Це і призвело до останнього 4-го голу. Той таки Тичак з 9-ти метрів без жодного супротиву розстріляв воротаря Нового Давидкова і встановив остаточний результат матчу 4:0.

 
Арбітр: Головей Е.
Асистенти арбітра: Рогач Я, Бобаль М.
Спостерігач арбітражу: Головко І.С.
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) - ФК "Вітязь" (Концгазо) 0:4
 
Голи: Тичак, 24, 42, 59, Василь Качаєв, 52.
 
ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково): Іванчулинець В. Кузьма О, Пазуханич А, Сабадош В, Сорока О, Човбан М, Гранчак В, Феделеш А, Балаж О, Кузьма В, Черепанич М.
Запасні: Шалденко Р.
 
ФК "Вітязь" (Концгазо): Костик О, Тичак С, Качаєв В, Купар Е, Лелекач Ю, Качаєв В, Бондарь С, Чегіль Б, Іванов О, Марина К, Мучичка В.
Запасні: Савко А, Дуран В, Паламарчук М.
Артем Панченко
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 694 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: