Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена перемога "Севлюша"
17:35
Впевнена перемога "Севлюша"
У чвертьфіналі кубку Закарпаття 2016 доля звела двох непоступливих команд.

Впевнена перемога Це виноградівський «Севлюш» та «ДЮФК» Мукачево. Ще перед матчем було очевидно, що виноградівські футболісти до цього матчу підійдуть у значно кращих фізичних кондиціях ніж їхні опоненти з міста над Латорицею. Адже 31 березня мукачівці провели надвиснажливий матч проти Ужгороду в якому поступились 6:0. Зрозуміло, що моральний дух та фізичний стан були не найкращими напередодні матчу проти «Севлюша». Саме цей факт і став одним із вирішальних чинників які вплинули на долю поєдинку.

Гра розпочалась з розвідки. Обидві команди не намагались форсувати події. Хоча мінімальна територіальна перевага все ж таки була на користь господарів. Гра в основному точилась в центрі поля. Але в середині першого тайму, а точніше на 23-ій хвилині, Денис Ребрик потужним ударом з семи метрів буквально ввігнав круглого під перекладину мукачівців, тим самим вивівши «Севлюш» вперед.

Після пропущеного голу гості активізували свою гру і завдяки цьому в них виходили хороші контратаки. Але до забитого голу справа так і не дійшла, і перший тайм так і завершився з мінімальною перевагою господарів.

Другий тайм не обіцяв бути особливо гольовим, адже в першому таймі обидві команду показували злагоджену гру в захисті. Але не так сталось як гадалось. Вже в дебюті другого тайму внаслідок грубої помилки захисту Мукачева Ребрик Денис був збитий у карному майданчику гостей. Арбітр без вагань вказав на позначку. Сам постраждалий успішно виконав вирок перечинського рефері Назара Дьордя і зробив перевагу своєї команди більш комфортною. 2:0 «Севлюш» попереду.

Через 2 хвилини після пропущеного голу дивовижний шедевр створив нападник гостей Нурієв Анатолій. Він вміло розкрутив двох захисників Виноградова і з 27 метрів прекрасним ударом у самісіньку дев`ятку воріт скоротив відставання своєї команди.

Здавалося, що окрилені мукачівці понесуться вперед і заб’ють другий гол у ворота господарів. Вони дійсно демонстрували прекрасну гру, створювали моменти, але їм не вистачало фарту на завершальній стадії атак. А у складі «Севлюша»  був чародій на прізвище Чонка, який зробив все, щоб його команда в цей день виграла із великим рахунком.

Спочатку Юрій на 67 хвилині вдало замкнув простріл партнера по команді і зробив рахунок 3:1. А згодом на 85 хвилині пройшов по правому флангу і віддав ювелірну передачу на Ребрика. Останній не схибив і забив свій третій гол у даному матчі. Інтрига вмерла. Але Юрію Чонці цього було замало. Він на 87 хвилині у падінні через себе забив прекрасний гол, тим самим поставивши видовищну та жирну крапку у цьому матчі.

Як, підсумок 5:1 на користь «Севлюша».


Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти арбітра – Еміл Головей, Рогач Ян.
Інспектор матчу – Маєревич Ярослав.

«Севлюш» Виноградів – «ДЮФК» Мукачево  5:1

Голи: Ребрик, 23, 53 (пен.), 85, Чонка, 67, 87 – Нурієв, 55.

«Севлюш» Виноградів – Гринишин В, Ребрик Д, Чонка Ю, Мудра М, Вашкеба В, Чейпеш В, Ломага А, Міца О, Шопота С, Габона Р, Вайда А.
Запасні – Козар В, Мешко Ю, Ковня Б, Котляр Б, Жуков Д, Ляхович М.
Тренер – Білак Іван

«ДЮФК» Мукачево: Сільваші З, Міклош В, Кундрик С, Лаішев Є, Трачук В, Шольц Р, Трухан М, Буда П, Дранчук, О, Русин Є, Нурієв А.
Запасні – Кривенько Д, Дурман В, Захарченко С, Хміль М, Шольц Р, Харченко А, Вістробський Д.
Тренер – Сільваші Золтан
Віктор Швай
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: