Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Впевнена перемога «Шахтаря» (ФОТО)
00:31
Впевнена перемога «Шахтаря» (ФОТО)
Матч у Кам’яниці вийшов грою в одні ворота.

На жаль, командою, яка майже усю гру провела на власній половині поля й не завдала жодного удару в ствір воріт суперника став колектив ужгородської СДЮШОР. Хлопці старалися, викладалися, але клас суперника та його рівень в рази вищий за рівень закарпатських футболістів.

Вже на 9 хвилині гості мали змогу відкрити рахунок та вчасно в ноги нападнику гірників кинувся голкіпер СДЮШОРу Іштван Костю й відбив удар. На 30 хвилині нападник «Шахтаря» Пелипак віддав чудову передачу на партнера, а той на щастя з забійної дистанції вдарив вище воріт. Та за три хвилини до завершення першого тайму донеччани змогли забити. Все той же Володимир Пелипак без особливих труднощів зумів замкнути передачу партнерів – 1:0.

В другому таймі наші хлопці чомусь підсіли, скупчилися перед власним штрафним майданчиком і чомусь навіть забули, що найкращою обороною – є саме атака. Та до атак не доходило. Тотальна перевага суперника вилилася ще в три пропущені голи.

Тож 4:0 – такою була перемога гірників.


Арбітр – Юрій Бобаль (Ужгород)
Аситенти арбітра – Валерій Шкура, Євген Зан (Ужгород).

U-15: СДЮШОР (Ужгород) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:4

Голи: Бодня 32, Харченко 45, Морозов 48, Федорук 62

Стадіон СОК «Камелот» с. Камяниця

СДЮШОР: Костю, Лазорук (Тереля 19), Мадяр, Бойкул, Цибик(Ковтанюк 38), Гіді, Рацин, Яковлєв, Гороні, Зуб, Марсович (Козуб 38).
Тренер – Денис Пахомов

«Шахтар»: Грубін (Караващенко 36, Дубко 60), Проха, Смисарь (Майсурадзе 39), Харченко, Библик (Федорук 47), Зорило, Бодня (Дьяков 40), Голик, Сидоров (Морозов 32), Пелипак.
Тренер – Ладейко
Роман КУХАР

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 971 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: