Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена перемога Ужгорода у Бийгані
21:16
Впевнена перемога Ужгорода у Бийгані
Домашня поразка Бийгані значно ускладнює їхню боротьбу за вихід у фінал.

Домашня поразка Бийгані значно ускладнює їхню боротьбу за вихід у фінал.

Тепла погода напередодні, змінилася поривистим вітром, який вносив свої корективи по ходу матчу. Прохолода змушувала гравців з самого початку активних працювати на полі, що вилилось у результативний баланс. В одній з перших атак гостей, Скунзяк, який опинився на вістрі атаки отримав передачу на хід, рикошетом від захисника. Тому апелювання до арбітра про офсайд були марними. Іван чудово розібрався у цій ситуації, втікши на побачення з Ковачем і перегравши його.

Та не встигла стрілка секундоміра зробити двох обертів, як рахунок на табло став рівним. Лівий захисник Адріан Бабич опинився один перед штрафною на підбиранні і сходу невідпорно пробив в дальній кут. Лютнянський був безсилий.

Територіальна перевага була за господарями, так як вони грали перший тайм за вітром. Основна загроза від них йшла після кутових, які майстерно виконував Гибалюк. Після одного з таких стандартів захисники зелено-червоних змушені були виносити м’яч з лінії воріт на ближній штанзі ціною травми.

На 33-ій хвилині під час стрімкої атаки бийганців лівим краєм вже у штрафній м’яч влучив у руку вже лежачого Смокоровського, як результат арбітр ставить пенальті. Григорович пробив під ліву стійку, та Мирослав Лютнянський у стрибку забрав шкіряного до рук.

Через п’ять хвилин футболісти Ужгорода провели ще одну результативну атаку через центр. Кундрик поборовся до кінця і проштовхнув Скунзяку у вільну зону, яку покинув один із захисників господарів. Іван без проблем втікає і тільки-но увійшовши до штрафного майданчику чітко б’є у ближній верхній кут.

У перерві господарі провели перестановки у центрі захисту, замість Григоровчиа вийшов Ількович, Крьока піднявся в опорну зону, а Гейці з правого краю перейшов у центр.

Друга половина гри вже проходила під контролем ужгородців. Хорошу нагоду втратив Кундрик, який замикав подачу з кута поля з шести метрів, але біля штанги. Господарям було досить складно пробитися до воріт Лютнянського. Всі їхні спроби зупинялися на підступах до штрафної, а верхові передачі виносились захисниками. Можливо на них вплинула відсутність на тренерській лаві Вайданича.

Ужгород стримуючи суперника не забував і про атаку. Так в середин тайму їм вдалася швидка контратака лівим флангом, звідки Бундаш виконав гострий простріл, який на дальній стійці замкнув Кундрик.

Відставання у два м’ячі ставило господарів у дуже незручне становище. Та покращити ситуацію до кінця гри вони так і не змогли. Михайло Іваниця і команда зробили правильні висновки після попередньої виїзної гри і їдуть додому із щитом.

Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
Делегат ФФЗ – Георгій Жіга

Стадіон В. Бийгань. Глядачів 400.

ФК "Бийгань" – ФК "Ужгород" 1:3

Голи: Бабич, 4 – Скунзяк, 3, 39, Кундрик, 75.

Бийгань: Іван Ковач, Степан Гейці, Василь Григорович (Ількович, 46), Адріан Бабич, Роман Огар (Олександр Горшоні, 46), Михайло Крьока, Олександр Зубанич, Микола Гибалюк, Павло Оржеховський, Іван Жаренков, Дьордь Пейтер.
Заміна: Ерік Верейці, Тіберій Орос, Тіберій Гаврилай, Ерік Гоздог, Чобо Гайдош.
Тренер – Тарас Вайданич

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський, Олександр Ковчар (Юрій Віщак, 66), Сергій Кундрик (Михайло Трухан, 80), Ігор Вагін (Володимир Личаченко, 83), Іван Бондарович, Миролсав Бундаш (Валентин Слюсар, 77) Іван Скунзяк (Мирон Гулович, 77).
Заміна: Костюк.
Тренер – Михайло Іваниця.

На 33 хв Григорович (Бийгань) не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Гибалюк, Крьока, Бабич – Смокоровський, Кундрик, Горський.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1302 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: