Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнена звитяга мукачівських юнаків над довжанськими
22:41
Впевнена звитяга мукачівських юнаків над довжанськими
Поєдинок юнацьких складів обіцяв бути цікавим, адже грали дві команди з верхніх сходинок турнірної таблиці.

Поєдинок юнацьких складів обіцяв бути цікавим, адже грали дві команди з верхніх сходинок турнірної таблиці.

Звичайно ж, головним фаворитом вважалися мукачівці, не дарма вони лідирують у вищій лізі області.

Гра розпочалась з над впевненої гри ДЮФК «Мукачево». Вони буквально з перших хвилин заволоділи територіальною перевагою на всіх ділянках футбольного поля. Атаки господарів були надзвичайно небезпечними. І після декількох змарнованих можливостей, фаворити зустрічі все ж таки добились свого. Олексій Франчук на 8-й хвилині, вийшовши на побачення з голкіпером гостей, переграв останнього і відправив круглого в сітку. Так рахунок став 1:0. Далі гра не змінилась: Мукачево – атакує, Довге – захищається. На 14-й хвилині рахунок матчу було подвоєно. Це Мирослав Русин прекрасно пробив у правий верхній кут з 25-ти метрів. Не можу не сказати про злагоджену гру захисту «Боржави» у першому таймі. Завдяки прекрасним діям захисників, нападники Мукачева 9 разів потрапили у положення поза грою.

У другому таймі мукачавці вийшли на гру розслабленими. Напевно, думали, що гра вже зроблена за що відразу і поплатилися. Віталій Сурмач на 39-й хвилині найкраще зорієнтувався в штрафному майданчику ДЮФК і відправив м’яча у їх ворота, тим самим скоротивши відставання своєї команди. 2:1. Після пропущеного голу гравці Мукачева прокинулись і знову взяли гру під свій контроль. Завдяки цьому і здобули перемогу. На 51-й хвилині захисники Довгого в карному майданчику збили нападника мукачівців. Арбітр не довго думаючи призначив пенальті. Його вирок чітко реалізував Сергій Бобик – 3:1. Під кінець матчу Мирослав Русин оформив дубль. Проти Мирослава грубо порушив правила захисник «Боржави» у своєму штрафному майданчику. Сам постраждалий впевнено реалізував одинадцятиметровий, тож рахунок став 4:1 на користь ДЮФК «Мукачево».

Матч так і завершився впевненою перемогою підопічних Івана Фізера.


Арбітр: Ян Рогач
Асистенти арбітра: Еміл Головей, Олександр Бодня
Делегат – Іван Головко

ДЮФК «Мукачево» – «Боржава» (Довге) – 4:1

Голи: Франчук, 8, Русин 18, 64, Бобик, 51 – Сурмач 39

ДЮФК «Мукачево» : Андрушко Ю, Буда П, Когутка М, Заи В, Ковачик П, Васянишинець В, Хміль М, Бобик С, Франчук О, Русин М, Шумига О.
Запасні: Ісаєв М, Чайка В, Пинзеник Д.

«Боржава» (Довге): Кертис В, Горблянський Б, Капустей І, Ловга В, Роман І, Боднар І, Цісельський Н, Сурмач В, Ференці Я, Кремчанин Ю, Тодавчич М.
Запасні: Пилип В, Білей В, Якуб І.

Попередження – не було

Вилучення – Кертис, 24 хв.
Олександр Бодня

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 689 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: