Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Впевнений старт В. Бийгані у зимовому кубку (ФОТО)
00:20
Впевнений старт В. Бийгані у зимовому кубку (ФОТО)
Двобій Мукачева та Бийгані показав високий потенціал обох команд у подальшій боротьбі у зимовому кубку області.

Двобій Мукачева та Бийгані показав високий потенціал обох команд у подальшій боротьбі у зимовому кубку області.

Друга гра в першій групі пройшла більш результативно. Юні мукачівці підсилились досвідченими гравцями, які знають як вигравати золоті медалі чемпіонату, Горським, Бабичем та Кундриком. Вони додавали більшої впевненості і сили в кожну з ліній. Команду з Берегівщини також поповнили гравці з вищої ліги, для яких ще донедавна середнянський стадіон був рідним – Крьока та Жаренков.

Велика Бийгань після впевненої нічиєї з дублерами донецького металургу мабуть сподівалась малими силами обіграти мукачівських юніорів. Та жовті з самого початку задали високий темп гри і не давали перепочити захисникам Бийгані. Стрімкий прорив правим флангом Великого до воріт Ковача завершився ударом з гострого кута та воротар закрив ближню стійку.

На 12 хвилині капітан ДЮФК Шведюк після розіграшу на лівому фланзі пройшов вздовж лінії воріт до воротарського майданчику і віддав точну передачу на Горського, який з 5-6 метрів відправив сферу по призначенню.

М’яч практично не затримувався у центрі поля, швидкі розіграші та комбінації на болотистому полі додавали інтересу грі. Володимир Бабич відкотив під удар Кундрику і той метрів з 26 цілив у дальню девятку та м’яч пройшов у лічених сантиметрах біля перекладини.

Біля інших воріт вже інший Бабич, той що Адріан, створює гольовий момент для свого партнера, коли на ньому порушили правила. Микола Гибалюк з 25 метрів пробиває точно та сильно, а головне результативно. Володимир Бабич вискочив на побачення з Іваном Ковачем та пробив передбачувано і слабо, тож голкіпер справився з цим ударом.

Другу половину гри підопічні Сільваші знову почали активніше. Єдиний нападник Мукачева Володимир Бабич знову спробував втікти від захисників до чужих воріт та його удар в останній момент заблокував Адріан Бабич. Ерік Верейці грає першим на підборі і пробує своє щастя ударом метрів з 30, але трішки не точно.

А вже в середині другого тайму проявив свої атакуючі здібності Іван Жаренков. Спочатку він змарнував вихід сам на сам з Дядюком, тут варто відмітити відмінну гру голкіпера. Наступний свій момент він втілив в гол, залишившись без опіки в штрафній легко замкнув простріл з флангу. Ще за декілька хвилин Іван скористався обрізкою мукачівських захисників і в черговій дуелі з Дядюком він переграв його.

Завершився поєдинок ще одним взяттям воріт. Гостра передача з флангу від Адріана Бабича знайшла на вході в штрафну Крьоку, який обробив круглого та пробив сильно по центру.

Більшість м’ячів в цьому матчі на рахунку новачків, а берегівчани завдяки розгромній перемозі розташовуються на першому місці.


Арбітр матчу – Михайло Митровський
Асистенти – Олексій Года, Валерій Шкура
Стадіон Середнє. Глядачів 150

ДЮФК Мукачево – ФК Велика Бийгань 1:4

Голи: Горський, 12 – Гибалюк, 23, Жаренков 56, 59, Крьока, 70.

Мукачево: Володимир Дядюк, Василь Росул, Руслан Гогерчак, Василь Горський, Віталій Трачук, Дмитро Рацин, Олександр Шведюк, Віктор Гей, Валентин Великий, Сергій Кундрик, Володимир Бабич.
Заміна: Віктор Пилип, Пейтер Буда, Іван Варваринець, Костянтин Боднар, Юрій Костик.
Тренер: Сільваші З. І.

В. Бийгань: Іван Ковач, Олександр Септа, Чобо Гайдош, Адріан Бабич, Микола Гибалюк, Павло Оржеховський, Шандор Гармоші, Ерік Верейці, Михайло Крьока, Іван Жаренков, Денис Чегіль.
Заміна: Василь Григорович, Пейтер Дьордь, Тібор Орос, Теодор Гаврилей, Павло Бідзіля, Ерік Газдог.
Тренер: Вайданич Т.В.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: